Amenințare pentru Dan Șucu din partea lui Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova, mesaj tranșant pentru conducerea giuleștenilor

Robert Zanfir 07.02.2023, 17:25
Amenințare pentru Dan Șucu din partea lui Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova, mesaj tranșant pentru conducerea giuleștenilor

Adrian Mititelu (54 de ani) a trimis un avertisment celor de la Rapid, în perspectiva meciului programat vineri, de la 20:00. Partida va conta pentru runda 25 din Superliga și se anunță una de „grad zero” pentru forțele de ordine și pentru organizatori.

FC U Craiova așteaptă verdictul Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, după scandalul de la Sfântu Gheorghe. Partida cu Sepsi a fost suspendată în urma scandărilor xenofobe ale fanilor lui FC U Craiova. Între timp, aceștia au ajuns și pe „lista neagră” a lui Adrian Mititelu, care le-a interzis prezența pe stadion.

Adrian Mititelu, avertisment pentru Dan Șucu și Rapid

Juan Bauza și compania au zburdat pe teren cu U Cluj. A fost 5-0 în etapa trecută. S-a jucat pe un stadion gol, după ce Mititelu le-a închis porțile în nas suporterilor. Nicolo Napoli speră ca scenariul de pe teren să se repete și cu Rapid. Totuși, Mititelu nu mai vrea să audă de prezența ultrașilor, chiar dacă va fi vorba de o partidă din deplasare. Mai mult, omul de afaceri din Bănie îi avertizează pe Dan Șucu și Victor Angelescu.

„Dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul! Voi părăsi meciul. Dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecințele!

Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot! Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe! Să joace Angelescu, Șucu și cu cei de la Rapid”, a reacționat, conform Gsp, Adrian Mititelu.

Fanii lui FC U Craiova își anunță prezența pe Giulești

Dacă din partea oficialilor, fanii olteni nu sunt bineveniți în Giulești, suporterii gazdelor vor ca aceștia să bifeze prezența pe stadion. Totul, chiar dacă între cele două galerii au existat întotdeauna tensiuni. În ciuda opoziției, fanii din Bănie anunță că vor face deplasarea între Craiova și București.

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent.

Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: „Noapte bună, București!”, Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară.

Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei. Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului”, se arată într-un comunicat al celor de la Peluza Sud 1997.

  • Comisia de Disciplină va da miercuri, 8 februarie, un verdict în cazul meciului suspendat dintre Sepsi și FC U Craiova.
Urmăriți Playsport.ro și pe