Amenințare pentru Florinel Coman, care poate ajunge la închisoare. Jucătorul lui FCSB stă în maximă tensiune

Moldoveanu Camelia 17.05.2021, 19:22
Amenințare pentru Florinel Coman, care poate ajunge la închisoare. Jucătorul lui FCSB stă în maximă tensiune

Florinel Coman poate ajunge la închisoare! Nu, nu este o glumă. Jucătorul FCSB stă în maximă tensiune după ce a comis o ilegalitate care l-ar putea costa libertatea. Are dosar penal în acest moment.

Florinel Coman, fotbalistul FCSB, ar putea ajunge la închisoare

Florinel Coman permis fals dosar penal pușcărie
Florinel Coman ar putea ajunge în pușcărie pentru că a condus folosind un permis fals

La doar 23 de ani, Florinel Coman a reușit să-și păteze cazierul. Jucătorul FCSB are dosar penal după ce a fost prins fără permis de conducere în luna februarie. El a fost oprit de poliție pentru că circula cu 165 de km pe oră, însă nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au văzut că au în față un șofer fără permis. Vedeta lui Gigi Becali a prezentat o traducere a unui document obținut în Ucraina, dar la un control mai amănunțit s-a aflat co nu are permis pentru nicio categorie.

Interesant este că liderul clanului Sportivilor a fost prins și el cu un permis de conducere fals obținut tot în Ucraina. În cazul lui, oamenii legii au decis să-l condamne la un an și o luna de închisoare cu executare, potrivit NewsWeek.

S-ar putea ca Florinel Coman să scape ceva mai „ieftin”, dat fiind faptul că este la prima sa abatere. El s-ar putea alege doar cu o pedeapsă cu suspendare, dacă va fi găsit vinovat. În cazul lui Mircea Băluș a fost vorba despre a doua condamnare la închisoare. Liderul clanului Sportivilor a mai fost condamnat în 2017 la 9 ani de închisoare, însă a stat după gratii doar o zi. Acesta a fost eliberat condiționat atunci.

Prins cu minciuna? A avut meciuri în perioada în care „a dat” de permis în Ucraina

Potrivit NewsWeek.ro, sunt multe detalii care nu se leagă nici cu fir de aur în povestea lui Florinel Coman. Acesta a prezentat polițiștilor, în momentul în care a fost oprit, un permis obținut în Ucraina, eliberat la finele anului 2019.

În plus, pentru a face școala de șoferi în Ucraina și pentru a susține examenele, ai nevoie de cel puțin două luni la dispoziție. Dar și de rezidență în țara vecină. Niciuna dintre reguli nu putea fi îndeplinită de către Florinel Coman.

Nu a jucat niciodată în Ucraina, n-a trăit niciodată în această țară. Și dacă ar fi avut rezidență, n-ar fi avut timp când să susțină examenele, deoarece a avut foarte multe multe meciuri pentru naționala României și FCSB. Fotbalistul a fost integralist în toate partidele din acea perioadă, fără să fie indisponibil. Să nu mai punem la calcul și antrenamentele și deplasările.

Dacă a obținut permisul la finalele lui decembrie 2019, Florinel Coman ar fi trebuit să susțină examenele în intervalul septembrie-decembrie. În toată această perioadă, Florinel Coman a jucat în 13 partide.