Ameninţarea lui Mbappe pentru şefii propriei echipe! Măsura la care ar putea apela francezul

George Drafta 08.02.2023, 14:31
Ameninţarea lui Mbappe pentru şefii propriei echipe! Măsura la care ar putea apela francezul

Zvonurile în privinţa unei posibile plecări a lui Mbappe de la PSG au revenit în actualitate. Chiar dacă perioada de mercato abia s-a încheiat.

După ce a ratat la mustaţă să câştige un nou titlu mondial, atacantul în vârstă de 24 de ani se gândeşte la o nouă experienţă în carieră.

De aproape 6 ani pe Parc des Princes, Mbappe visează în continuare la trofeul Champions League. Pe care nu a reuşit să îl câştige deocamdată. A fost aproape în 2020, atunci când francezii au jucat finala împotriva lui Bayern Munchen. Acelaşi adversar pe care îl vor avea în faţă şi în optimile actualei ediţii.

Kylian Mbappe vrea să îşi treacă în plamaes cât mai repede şi trofeul Champions League
Kylian Mbappe vrea să îşi treacă în plamaes cât mai repede şi trofeul Champions League

Turul împotriva bavarezilor îi va prinde pe campionii Franţei fără câteva dintre piesele de bază. Chiar Mbappe va lipsi, iar absenţa sa de pe teren se va prelungi cel puţin până la finalul lunii februarie. Dubla din cea mai importantă competiţie europeană intercluburi are o importanţă şi în ceea ce priveşte viitorul lui Mbappe.

Planurile atacantului

Astfel, în cazul în care PSG va părăsi din nou competiţia în optimi aşa cum s-a întâmplat şi în stagiunea precedentă, acesta ar putea lua o măsură radicală. Ar urma să ceară să fie lăsat să plece în vară, atunci când o nouă sesiune de mercato se va deschide.

Marca vorbeşte că Real Madrid ar putea fi cea mai probabilă destinaţie pentru Mbappe. Varianta a tot fost vehiculată în trecut, dar vârful a tot amânat o plecare din Ligue 1. Acum, PSG încearcă să facă eforturi să îl ţină în ţara natală, dar fotbalistul este tentat să încerce o altă experienţă. Aşa cum şi Messi a acceptat în cele din urmă o despărţire de Barcelona.

O nouă ofertă blanco

Florentino Perez este pe cale să facă o nouă ofertă pentru transferul lui Kylian Mbappe. Refuzat în trecut de Nasser Al Khelaifi, bossul de pe Bernabeu nu se lăsa până nu va obţine semnătura vicecampionului mondial. Cotat la 180 de milioane de euro, fotbalistul lansat de Monaco ar putea chiar bate recordul mondial în privinţa unui transfer.

Florentino Perez abia aşteaptă un scurtcircuit între Mbappe şi şefii lui PSG
Florentino Perez abia aşteaptă un scurtcircuit între Mbappe şi şefii lui PSG

Actualul său coechipier, Neymar, îl deţine după ce a ajuns de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro în vara lui 2017. Real Madrid chiar ar avea nevoie de un fotbalist ca Mbappe. Galacticii sunt în criză după ce în două dintre ultimele 3 meciuri din campionat nu au reuşit să înscrie.

Urmăriți Playsport.ro și pe