Americanii anunță sfârșitul pentru Simona Halep. Predicția care nu mai lasă loc de interpretări în cazul româncei

Olteanu Ștefan 30.11.2022, 17:25
Americanii anunță sfârșitul pentru Simona Halep. Predicția care nu mai lasă loc de interpretări în cazul româncei

Americanii de la Tennis Connected au făcut o simulare interesantă cu privire la următorul sezon competițional de tenis feminin, iar viitorul nu sună deloc bine pentru Simona Halep.

Simona Halep, out din clasamentul WTA! Americanii au venit cu predicția

Simona Halep se află în plin scandal de dopaj, iar americanii nu văd cu ochi buni viitorul româncei. Sportiva din Constanța este suspendată provizoriu din tenisul mondial, după ce în luna octombrie a dezvăluit că a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă prin regulament de WADA.

De atunci, Halep a început lupta pentru demonstrarea nevinovăției, iar în acest moment se află într-o căutare continuă de probe. Cel mai probabil, procesul ei urmează să fie judecat la începutul anului 2023.

Între timp, Simona Halep încă face parte din clasamentul WTA, ocopând un onorabil loc 10 la finalul sezonului. Acest lucru ar urma să se schimbe radical odată cu începerea următorului sezon competițional, lasă de înțeles jurnaliștii americani de la Tennis Connected.

Aceștia și-au permis să vină cu o serie de predicții interesante pentru tenisul feminin, iar una dintre ele o are în prim-plan pe Simona Halep. Constănțeanca ar urma să părăsească definitiv clasamentul WTA până la finalul anului 2023, deoarece se consideră că nu are nicio șansă de a scăpa nepedepsită din scandalul de dopaj:

„Suspendarea ei va fi menținută, deoarece rezultatele testelor nu se pot modifica”, susțin americanii de la Tennis Connected.

Iga Swiatek va câștiga alte două titluri de Grand Slam și va continua să domine tenisul feminin

O altă predicție interesantă o are în prim-plan pe Iga Swiatek, ploneza care în 2022 a dominat copios tenisul feminin. Ea se poate mândri deja cu trei titlrui de Grand Slam câștigate și cu o perioadă considerabilă petrecută în fruntea WTA. Însă, americanii sunt convinși că acesta este doar începutul unei cariere de succes în ceea ce o privește pe Swiatek.

Tennis Connected susține că Iga Swiatek va câștiga „cel puțin două titluri de Grand Slam” în 2023 și, de asemenea, va rămâne în fruntea clasamentului WTA și la finalul anului următor.

De asemenea, specialiștii americani cred că în 2023 va apărea și un nou star în lumea tenisului feminin:

„Cineva complet ieșit din radar, o jucătoare despre care nici măcar nu vorbim, va apărea”, anunță aceștia.

Cum ar urma să arate clasamentul WTA la finalul anului 2023

După ce se va încheia și următorul sezon competițional, așa cum am precizat deja, Iga Swiatek va conduce clasamentul WTA. Ea va fi urmată de Caroline Garcia, învingătoarea de la Turneul Campioanelor din 2022, și Barbora Krejcikova.

Top 10 WTA la finalul anului 2023, potrivit predicțiilor făcute de Tennis Connected:

  1. Iga Swiatek
  2. Caroline Garcia
  3. Barbora Krejikova
  4. Aryna Sabalenka
  5. Ons Jabeur
  6. Daria Kasatkina
  7. Coco Gauff
  8. Maria Sakkari
  9. Belinda Bencic
  10. Linda Fruhvirtova
Urmăriți Playsport.ro și pe