Amețitor! Ce sumă primea, la semnătură, Cristiano Ronaldo dacă semna cu Al-Hilal

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.09.2022, 17:55
Amețitor! Ce sumă primea, la semnătură, Cristiano Ronaldo dacă semna cu Al-Hilal

Cristiano Ronaldo și-a dorit foarte mult să plece de la Manchester United în această vară, dar în cele din urmă a fost nevoit să rămână pe Old Trafford. S-a scris foarte mult despre faptul că starul portughez a fost propus de agentul său, celebrul Jorge Mendes, la mai toate cluburile importante din Europa, care, pe rând, au refuzat această variantă din cauza salariului uriaș solicitat de fotbalistul de 37 de ani.

Cristiano Ronaldo ar fi primit o sumă uluitoare dacă ar fi semnat cu Al-Hilal

Se pare că singura echipă care l-a dorit cu adevărat pe Cristiano Ronaldo a fost Al-Hilal. Sportsmail a informat în ultima zi a perioadei de mercato că oficialii clubului din Riyadh erau pregătiți să facă o ofertă concretă pentru lusitan.

Iar acum un oficial al lui Al-Hilal, Ben NAfel, a dezvăluit că o ofertă chiar a fost făcută în mod oficial. În plus, Ronaldo chiar și-ar fi dat și acordul pentru a merge să joace în Arabia Saudită.

Potrivit Daily Mail, vedeta lui Manchester United ar fi urmat să aibă în Arabia Saudită un salariu de două milioane de lire sterline pe săptămână (echivalentul în dolari al acestei sume). De asemenea, el ar fi primit și un bonus la semnătură în valoare de 25 de milioane de lire sterline. În total, în afara primei de instalare, Cristiano ar fi primit nu mai puțin de 210 milioane de lire sterline pentru doi ani de contract la Al-Hilal.

Un oficial al clubului saudit a dezvăluit că portughezul și-ar fi dat acordul să semneze. De ce a picat mutarea în cele din urmă

Ben Nafel, oficialul clubului saudit, a explicat că mutarea nu s-a mai materializat din cauza faptului că Al-Hilal a primit o interdicție din partea TAS de a legitima noi fotbaliști. El a dat de înțeles astfel că portughezul acceptase să semneze. Chiar dacă în presa internațională s-a scris că nu ar fi dorit acest transfer din dorința de a putea continua să joace în Champions League.

„Da, am negociat cu Ronaldo. Nu banii sau principiile au fost problema. Al-Hilal are capacitatea de a aduce vedete de nivel mondial. Dar a fost vorba despre o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv care ne-a oprit din a înregistra noi jucători. Nu am oprit negocierile cu jucătorii în ciuda deciziei de interdicție. Dar am amânat intrarea în ultimele detalii ale negocierilor până când interdicția a fost ridicată”, a spus oficialul lui Al-Hilal pentru canalul de YouTube al celor de la Thamanya.