Amicalul lui Dinamo se putea încheia cu o tragedie. „E la spital, are ochiul umflat!” Scene horror cu CS Mioveni

Robert Zanfir / 12.01.2022, 22:31
Amicalul lui Dinamo se putea încheia cu o tragedie. „E la spital, are ochiul umflat!” Scene horror cu CS Mioveni

Prima partidă cu Flavius Stoican pe banca lui Dinamo se putea termina cu o tragedie. Bogdan Rusu (31 de ani) a fost făcut K.O. de portarul Mihai Eșanu (23 de ani). Mioveni a câștigat amicalul de la Buftea cu 2-0.

Au fost mulți nervi la Buftea, la primul meci al lui Dinamo de la revenire lui Flavius Stoican. Roș-albii au pierdut cu 2-0, dar evenimentele din joc au fost depășite în dramatism de cele adiacente.

Amicalul lui Dinamo se putea încheia cu o tragedie. „E la spital, are ochiul umflat!” Scene horror cu Mioveni

Dinamoviștii au fost foarte agresivi în prima partidă de pregătire din acest an. Cel mai rău a ieșit Bogdan Rusu. Atacantul a fost busculat de Mihai Eșanu, la o centrare la care portarul lui Dinamo a ieșit cu întârziere.

Rusu a fost izbit în plin de goalkeeper și a rămas minute bune întins pe gazon. Medicii au intervenit și l-au imobilizat cu un guler cervical.

Din ciocnire, Bogdan Rusu s-a ales cu mai multe răni la nivelul feței. În cele din urmă, acesta a fost transportat cu o targă în afara terenului, ca apoi să fie dus la un spital cu o altă ambulanță.

„La o fază de joc, Bogdan Rusu a fost lovit cu pumnul și cred că și cu capul de portar. Rusu e la spital, să vedem care e situația lui. Are ochiul umflat, să sperăm că nu e fisură la osul zigomatic.

El are lovituri la nas, pomete și ochi, urmează să facă un CT (n.r Computer Tomograf). Să sperăm să nu are fisură sau, mai rău, fractură”, a spus Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni, pentru Gsp.

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

Sincer, la cum arată acum situația, mai curând vom avea un derby Dinamo – Steaua în Liga a doua. Așa arată clasamentul acum, nu are rost să ne mințim. Mai ales la Dinamo, lucrurile sunt foarte grave, e greu pentru ei. Noi poate prindem barajul, dacă vom avea dreptul să promovăm. Este posibil și un baraj Dinamo – Steaua, a declarat Daniel Oprița, la Playsport Live