Haosul de la Dinamo i-a făcut pe jucători să ia măsuri radicale. Iliev și-a trimis familia în afara țării

Bădulescu Silvian / 12.01.2022, 10:11
Haosul de la Dinamo i-a făcut pe jucători să ia măsuri radicale. Iliev și-a trimis familia în afara țării

Suporterii lui Dinamo București au băgat spaima în jucătorii echipei. Plamen Iliev, portarul bulgar al echipei, dorește să plece de la echipă. Mai mult, acesta și-a trimis soția și copiii în siguranță, la Sofia, în cazul în care conducerea dinamovistă nu îi va da drumul.

„Dacă e să mi se întâmple ceva, să mi se întâmple doar mie”

2021 a fost, probabil, cel mai dificil an din istoria clubului Dinamo București. Aceștia au fost nevoiți să se salveze de la retrogradare, la capătul stagiunii trecute, în ultimele etape, după ce timp de două luni nu au cunoscut victoria. În ciuda acelui sezon, nu se credea că echipa o poate duce mai rău. Greșit.

În acest sezon, în ciuda a două victorii în primele trei etape, „câinii roșii” n-au mai cunoscut victoria timp de două luni, până la partida cu Chindia Târgoviște. Mai apoi, pentru prima oară în acest sezon, aceștia au fost aproape să lege două victorii, la Mioveni, conducând cu 1-0 până în minutul 90+2. La sfârșit, tabela arăta 2-1 pentru gazde.

Suporterii lui Dinamo au fost extrem de furioși. Imediat după partidă, aceștia l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu, ca mai apoi, pe autrostradă, după mai multe încercări nereușite, să oprească autorcaul echipei, ca mai apoi să-i ia la rost pe fotbaliști într-o benzinărie.

Acest moment l-a făcut pe Plamen Iliev să-și trimită soția și copiii în Bulgaria.

Dacă e să mi se întâmple ceva din partea fanilor, măcar să mi se întâmple doar mie, nu și celor din familie” a spus acesta, pentru GSP.ro.

„Pentru mine s-a terminat absolut totul”

Deian Sorescu a declarat că acela a fost momentul care a umplut paharul, iar, prin umilința de la Mioveni, când suporterii i-au smuls tricoul de pe el, aruncându-l apoi pe gazon, totul s-a terminat.

Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic. Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere” a spus, atunci, Sorescu.

Acesta este liber să plece, dar doar în anumite condiții, după cum a declarat și Iuliu Mureșan la conferința de presă în care au fost prezentați Florin Răducioiu și Flavius Stoican. Suma ideală ar fi de 1 milion de euro, dar și un eventual procent dintr-un viitor transfer.