Amintirile Emmei Răducanu, postate pe internet! Cele mai frumoase momente ale britanicei în sezonul 2021

Moldoveanu Camelia / 17.11.2021, 21:56
Amintirile Emmei Răducanu, postate pe internet! Cele mai frumoase momente ale britanicei în sezonul 2021

Emma Răducanu le-a arătat fanilor săi care sunt cele mai frumoase momente pe care le-a trăit în 2021. Jucătoarea de tenis a făcut o mică retrospectivă la final de sezon, un sezon pe care nici ea și nici lumea tenisului nu o să-l poată uita prea curând.

Amintirile Emmei Răducanu. Mesaj la final de sezon

Anul trecut pe vremea asta, Emma Răducanu se afla pe locul 343 în clasamentul WTA și, după cum credea multă lumea, avea să urmeze o ascensiune treptată. Însă, sportiva cu origini românești și chinezești avea să se afirme în 2021 la Wimbledon, asta după ce organizatorii au avut inspirația să îi ofere un wild card. A urcat până în optimi, abandonat în meciul cu Ajla Tomljanovic.

Ulterior, a urmat US Open și o prestație istorică. Emma Răducanu a cucerit marele trofeu după ce a început competiția din calificări. Jucătoarea de tenis a avut în 2021 un total de 25 de victorii și 8 înfrângeri. Dacă este să calculăm rezultatele și bani, ea a încasat 2.803.036 de dolari.

Wowww… a fost un an🤯 2 poze pentru a rezuma sezonul meu 2021🩸💧

Vreau să vă mulțumesc și să vă spun că sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul acordat.

Am învățat multe lucruri într-un ritm rapid în această călătorie incredibilă, dar tot ce pot spune este că sunt foarte entuziasmat și motivată pentru următorii pași. Simt că pot lucra grozav împreună cu echipa mea, cu răbdare cred că vom ajunge acolo sus.

Mulțumiri imense și mare apreciere echipei mele și oamenilor care m-au susținut! Acest lucru nu ar fi fost posibil fără tine.

Cu dragoste Emma”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma (@emmaraducanu)

Show la un turneu demonstrativ care va fi organizat în Londra

La sfârșitul acestei luni va fi organizat un turneu demonstrativ la Londra, iar Emma Răducanu a „provocat-o” pe Gabriela Ruse să îi devină adversară. Turneul durează 4 zile și începe joi, 25 noiembrie, cu câte 6 meciuri zilnic, împărțite în două sesiuni. De asemenea, fiecare sesiune va cuprinde câte două meciuri de simplu și unul de dublu.

La același turneu demonstrativ de la Londra vor participa și alte legende ale tenisului, printre care britanicul Greg Rusedski, campionul de la Wimbledon Goran Ivanisevic, mult îndrăgitul Mansour Bahrami, vicecampionul la Australian Open din 2006, Marcos Baghdatis, precum și carismaticul spaniol David Ferrer sau fostul jucător de dublu Radek Stepanek. De asemenea, alți veterani din lumea tenisului care și-au anunțat prezența sunt: Xavier Malisse, Mark Philippoussis, Tomas Berdych, Thomas Enqvist, Mikhail Youzhny, Tommy Haas, Mikael Pernfors şi Fernando Gonzalez.

Potrivit Reuters, organizatorii londonezi au anunțat că în cadrul acestui turneu demonstrativ Emma Răducanu o va înfrunta pe Gabriela Russe. Astfel, acest meci va încheia sezonul de succes pentru Emma Răducanu. Sportiva cu origini românești a avut parte de o ascensiune incredibilă în 2021. Ea a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, după care a șocat pe toată lumea și a cucerit US Open fără să piardă vreun set. Mai mult, la US Open 2021, Emma Răducanu a devenit și prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un Grand Slam.