Analizăm etapa a 3-a din Play-off și Play-out, meciul lui Dinamo și lupta la titlu a FCSB-ului, în DIRECT, la PlaySport LIVE, cu Andrei Cristea!

Sorin Chiriac / 01.04.2022, 13:20

După pauza prilejuită de partidele echipei naționale (0-1 cu Grecia și 2-2 în Israel), revine fotbalul din Liga 1! Primul meci al etapei a 3-a din Playoff și Playout este cel dintre Chindia Târgoviște și Dinamo București.

Pentru ”câini”, meciul este unul capital, așa cum recunoștea căpitanul Gabi Torje, în DIRECT, la PlaySport LIVE: ”Dacă nu câștigăm cu Chindia, ne vom mai gândi doar la baraj”. Așadar, ne așteptăm la un meci tare, pe care Dinamo este disperată să îl câștige, la fel ca și Chindia de altfel, care vrea să iasă din ”hora” retrogradării.

Iată toate partidele acestei etape:

• Play-off: Voluntari – Farul (sâmbătă, 17:30), FCSB – CS Universitatea Craiova (duminică, 19:00), CFR Cluj – FC Argeș (luni, 21:00) • Liga 1, Etapa a 3-a.

• Play-out: Chindia – Dinamo (vineri, 20:30), UTA – Gaz Metan Mediaș (sâmbătă, 12:00), Rapid – FC Botoșani (sâmbătă, 20:30), Sepsi – Academica Clinceni (luni, 18:00).

Andrei Cristea vine la PlaySport LIVE

A fost vedeta Stelei și a intrat în amintirile europene de neuitat ale roș-albaștrilor. Apoi a dat goluri pentru Dinamo, a scris istorie și acolo. Între Ghencea și Ștefan cel Mare, a cântat cu galeriile de foc ale Banatului și Craiovei. Iar pentru Poli Iași, a dat totul, devenind căpitanul și liderul echipei.

Andrei Cristea cred că e cel mai bun exemplu de fotbalist român după 1990 care a știut să-și adapteze profesionist talentul și pasiunea la trecerea timpului prin vârstă și prin fotbal, la adăpostul inexpugnabil al unei răutăți pozitive în iarbă și al unei bunătăți contagioase dincolo de stadion. Timp de peste două decenii.

Andrei Cristea vine la PlaySport LIVE, pentru a analiza, împreună cu Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, prestațiile echipei naționale, dar și ultimele evenimente din Liga 1, de la Dinamo, FCSB sau Universitatea Craiova. Vom trece în revistă cele mai importante meciuri ale etapei a 3-a din Play-off și Play-out, lupta la titlu, dar și bătălia din subsolul clasamentului, pentru evitarea retrogradării.

PlaySport LIVE, luni, marți și vineri, de la 18:00!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.