Anamaria Prodan a dat peste o comoară. Nu mai are nevoie de Reghe

Sorin Chiriac / 27.08.2021, 17:54

Anamaria Prodan deține o comoară inestimabilă cu care se alină în momentele grele. Soția lui Laurențiu Reghecampf n-ar da pentru nimic din lume ceea ce are. Acestea sunt lucrurile pe care pune cel mai mare preț, mai presus decât „Soarele” ei.

În ce condiții o să aibă loc divorțul dintre Prodan și Reghe

S-a speculat mult pe marginea subiectului, însă realitatea este una singură. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța în perioada următoare. Deși impresara a negat vehement această variantă, împăcarea este exclusă. Antrenorul de la CSU Craiova nu vrea să mai revină asupra deciziei.

Se pare că cei doi au pus la cale toate detaliile separării. Așa cum era de așteptat, cel mai important lucru de lămurit între cei doi este modul în care averea dobândită de-a lungul relației va fi împărțită. Sursele PlaySport.ro au lămurit această necunoscută.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți. Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit”, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi.

Citește materialul în întregime pe playsport.ro. Ce se întâmplă, de fapt, cu economiile celor doi.

Anamaria Prodan are o avere inestimabilă. Nu vrea să vândă nimic!

Impresara a pierdut-o în urmă cu aproximativ trei ani pe mama ei, Ionela Prodan. Faimoasa interpretă de muzică populară s-a stins după o perioadă lungă de suferință. Cu toate că fetele ei nu s-au uitat niciodată la bani pentru a o salva, cancerul pancreatic nu a avut leac.

La înmormântare au fost prezente sute de persoane din familie, prieteni, dar și fani ai artistei. După trecerea în neființă a Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a organizat parastase impresionante pentru care a cheltuit sume mari. A vrut să o pomenească așa cum se cuvine pe mama ei.

La parastasul de 40 de zile, Anamaria a găsit o adevărată avere în casa mamei sale. Ionela Prodan a strâns de-a lungul timpului sute de costume populare superbe. Pe unele dintre ele le-a purtat la concerte, iar impresara era mereu fermecată când o vedea în portul popular pe mama ei. Obiectele vestimentare au o valoare inestimabilă, iar Anamaria Prodan nu are de gând să dea absolut nimic și cu atât mai puțin să vândă ceva.

Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a declara Anamaria Prodan.