Condițiile secrete ale divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu va exista partaj între cei doi! – EXCLUSIV

Mihai Rosoiu / 25.08.2021, 07:35
Condițiile secrete ale divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu va exista partaj între cei doi! – EXCLUSIV

Nu mai e cale de întoarcere. Reghe și Prodanca se vor separa în mod oficial! Cel mai probabil, despărțirea cu acte se va produce în această toamnă. Playsport.ro vă oferă detalii despre condițiile secrete ale divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Surse apropiate celor doi au dezvăluit ce se va întâmpla cu averea acestora. În mod paradoxal, varianta partajului nu este luată în calcul de către antrenor.

Care sunt condițiile principale ale divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

S-a speculat mult pe marginea subiectului, însă realitatea este una singură. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța în perioada următoare. Deși impresara a negat vehement această variantă, împăcarea este exclusă. antrenorul de la CSU. Craiova nu vrea să mai revină asupra deciziei.

Se pare că cei doi au pus la cale toate detaliile separării. Așa cum era de așteptat, cel mai important lucru de lămurit între cei doi este modul în care averea dobândită de-a lungul relației va fi împărțită. Sursele PlaySport.ro au lămurit această necunoscută.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți. Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit”, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi.

Reghecampf nu și-ar fi dorit partaj

Aceeași sursă ne-a oferit amănunte, în exclusivitate, despre averea pe care o are cuplul Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan. Proprietăți și bani adunați în perioada relației, dar și despre dorința antrenorului. Se pare că toate vor continua să rămână pe numele amândurora, chiar dacă vor divorța.

Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, ne-a mai declarat persoana apropiată cuplului Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan.

Acces la contul comun de economii

Așa cum deja se cunoaște, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au strâns sume importante de-a lungul timpului. Deși fiecare are un cont pe numele lui, există și un cont comun. Aici fiecare va avea acces, însă există o condiție deja fixată de titulari. Oricine dintre cei doi poate scoate bani din acel cont, dar există o limită.

În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de apropbare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, a mai spus sursa PlaySport.ro.