Anamaria Prodan a declanșat un scandal monstru! FRF investighează apariția impresarei la o acțiune a echipelor de juniori! Ce s-a întâmplat la selecție

Octavian Vasilescu / 25.05.2022, 17:04

Agentul FIFA Anamaria Prodan (49 de ani) a declanșat un scandal uriaș după ce a apărut la o acțiune de selecție U15.

Fiul ei, Bebeto Reghecampf, a participat la o acțiune de selecție pentru România U15. Spiritele s-au încins după ce mama jucătorului, Anamaria Prodan, a fost surprinsă pe teren, alături de scouterii FRF. Clubul FC Player 2008 a reacționat pe Facebook și a acuzat-o pe Anamaria Prodan că a venit la fața locului ca să fie sigură că Bebeto va fi convocat.

FRF s-a sesizat

Federația Română de Fotbal a reacționat după apariția imaginilor cu Anamaria Prodan prezentă la fața locului:

Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, anunță site-ul FRF.ro.

Rămâne de văzut ce concluzii se vor trage la finalul acestei investigații.

Anamaria Prodan, surprinsă la acțiunea de selecție U15

Clubul FC Player 2008 a pornit întregul scandal. Pe Facebook au fost publicate imagini cu agentul FIFA, care discuta cu scouterii FRF:

Ieri a fost o actiune de selectie (Bucuresti si Ilfov) in vederea formarii lotului echipei nationale a Romaniei U15 de anul viitor.

Au fost prezenti 34 copii.

Unul dintre ei, prezent probabil in teren “datorita” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a facut fata jocului. Nu era un secret pentru nimeni ca baiatul nu se va ridica la nivelul de performanta al respectivului eveniment.

O stim noi, o stiau antrenorii prezenti la meci, o vad parintii, dar cel mai grav este ca o inteleg copiii.

Puneti-va in locul acestui baiat pe care colegii sai au inceput deja sa-l vorbeasca pe la spate. De ce ii faceti asta?

Ii faceti rau atat lui cat si sutelor de copii care spera sa ajunga la echipa nationala si care se gandesc ca procesul de selectie se face pe criterii obiective.
Hai sa ne protejam copiii! Sa le protejam visele!

P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua sa vorbim despre asta oridecate ori vom mai intalni astfel de situatii. Ieri a fost vorba despre o evidenta izbitoare. O facem pentru copii!”, au scris cei de la FC Player 2008, pe Facebook.