Fiul impresarei Anamaria Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, implicat, fără voia lui, într-un scandal incredibil

Moldoveanu Camelia / 24.05.2022, 20:59
Fiul impresarei Anamaria Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, implicat, fără voia lui, într-un scandal incredibil

Bebeto, fiul impresarei Anamaria Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, este implicat într-un scandal uriaș. Agentul FIFA ar fi intervenit pentru ca tânărul fotbalist să aibă parte de un tratament preferențial. Un club o acuză pe încă soția tehnicianului CS U Craiova că a încercat să influențeze convocarea lui Laurențiu Jr la echipa națională.

Anamaria Prodan ar fi intervenit pentru ca Bebebto să fie convocat la națională

În ziua în care Laurențiu Reghecampf devenea tată de băiat pentru a treia oară, Anamaria Prodan se afla la selecția organizată de FRF pentru convocarea fotbaliștilor la echipa națională a României U15. Impresara s-a mândrit imediat pe Instagram cu meciul fiului ei, însă clubul „FC Player” are o altă perspectivă despre prezența acesteia pe teren. Bebeto este implicat într-un scandal de proporții fără voia lui:

„Protejati-l pe copil!
Ieri a fost o actiune de selectie (Bucuresti si Ilfov) in vederea formarii lotului echipei nationale a Romaniei U15 de anul viitor.
Au fost prezenti 34 copii.
Unul dintre ei, prezent probabil in teren “datorita” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a facut fata jocului. Nu era un secret pentru nimeni ca baiatul nu se va ridica la nivelul de performanta al respectivului eveniment.
O stim noi, o stiau antrenorii prezenti la meci, o vad parintii, dar cel mai grav este ca o inteleg copiii.
Puneti-va in locul acestui baiat pe care colegii sai au inceput deja sa-l vorbeasca pe la spate. De ce ii faceti asta?
Ii faceti rau atat lui cat si sutelor de copii care spera sa ajunga la echipa nationala si care se gandesc ca procesul de selectie se face pe criterii obiective.
Hai sa ne protejam copiii! Sa le protejam visele!
P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua sa vorbim despre asta oridecate ori vom mai intalni astfel de situatii. Ieri a fost vorba despre o evidenta izbitoare. Si asta dupa ce copiii au trecut prin doua runde de selectie (La precedenta, mama copilului statea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto).
O facem pentru copii!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Laurențiu Reghecampf, pus la colț

Antrenorul CS U Craiova a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Luca este primul băiat al lui Reghe, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer și Laurențiu Jr., cel de-al doilea, din căsătoria încă neîncheiată cu Anamaria Prodan. Joi a venit pe lume și Liam, rodul iubirii dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Reghecampf a anunțat totul pe Instagram, vizibil emoționat în acesta zi specială:

Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru !
Va iubește tata❤️🙏”, a scris Reghecampf la o poză cu Luca și Laurențiu Jr.

Luca Reghecampf a redistribuit această postare la Story cu mesajul: „Welcome to the family” (n.r. bine ai venit în familie), semn că acesta se bucură din tot sufletul că are încă un frate.

Însă, nu toată lumea pare să fie fericită că Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară. În ziua selecției organizate de FRF, impresara și-a făcut timp și să ofere o declarație tăioasă. Cum era de așteptat, Anamaria Prodan și-a ironizat dur soțul cu care se află în plin proces de divorț:

Să-i trăiască și la mai mulți cu mai multe! Trebuie populata planeta 🙂 că e lipsă de bărbați pe planetă”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena 1.