Anamaria Prodan, imagini senzaționale! Totul a ieșit la iveală cu lux de amănunte | Galerie FOTO

Dragos Stefanescu 09.01.2023, 07:49

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Recent, în cadrul unui amplu interviu, impresara a oferit detalii din viața și cariera sa. Printre altele, Anamaria a rememorat că în adolescență juca fotbal în echipa școlii iar nimeni nu știa că este fată.

În adolescență, Anamaria Prodan juca fotbal la bustul gol cu băieții

Anamaria Prodan a trecut prin momente extrem de dificile în ultimul an. Divorțul de Laurențiu Reghecampf a afectat-o destul de mult pe celebra impresară, însă pare că a trecut cu bine peste toate.

Invitată în cadrul podcast-ului ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”, Anamaria Prodan a vorbit despre viața și cariera ei. Impresara a povestit cum a început activitatea într-o lume dominată de bărbați dar și ce greutăți a întâmpinat. Anamaria a dezvăluit că era foarte băiețoasă în adolescență. Ea a rememorat momentele în care juca fotbal în echipa școlii fără ca cineva să știe că este fată. Totodată a recunoscut că dragostea pentru ”sportul rege” a determinat-o să înceapă ulterior o carieră în acest domeniu.

Am jucat fotbal. Pe vremea aia erau câteva echipe. Lumea nu știa prea multe. Jucam și ne antrenam în parc și se uitau toți la noi. Băieții veneau în grupuri să vadă fetele în șort. Nu arătam bine, eram băiat, arătam ca un băiat. Eram tunsă foarte scurt, cu chică. Nu aveam sâni. Mi-am dorit foarte mult să fiu băiat. Și într-o vară când m-am dezvoltat…îmi era rușine să mă mai duc la școală. Puneam bluze cât mai strâmte ca să nu se vadă. Jucam fotbal la bustul gol pentru că nu se vedea nimic. Nu purtam fuste. Eram îmbăcată ca un băiat. Când am venit după vara aia băieții se uitau la mine. Atunci le-am zis că-i rup cu bătaia dacă se mai uită la mine așa. Eu jucam fotbal în echipa școlii iar nimeni nu stia că sunt fată”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul bătăii cu Dan Alexa

Anamaria Prodan este recunoscută pentru temperamentul său vulcanic. Impresara a fost implicată în ultimii ani în mai multe controverse.

Unul dintre cele mai bizare incidente din fotbalul românesc este cu siguranță cel ce i-a avut în prim plan pe Anamaria Prodan și Dan Alexa. În 2019, după meciul Astra – FC Botoșani, scor 2-2, între impresară și tehnician a izbucnit un scandal uluitor . Într-un acces de furie, Anamaria l-a lovit cu pumnul în față pe Alexa, acesta evitând totuși să reacționeze. Ulerior acestui eveniment, în presă s-a speculat că motivul pentru care l-a lovit Anamaria pe Dan Alexa ar fi fost gelozia.

Dorind să facă lumină în această controversă, Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv al gestului său. Impresara a povestit că totul a pornit de la o dispută verbală avută cu Alexa în legătură cu jucătorii aduși de ea la Astra.

Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el… Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: ”Ce stai toată ziua la palat?”

Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el (n.r.- în Alexa) că suntem împreună? Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. ”Dane, asta e lista mea de jucători, zi-mi ce vrei”. ”Ăsta, ăsta, ăsta, în rest nu mă interesează”.

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei, făcusem echipă, urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. ”Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!” A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul.

Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (n.r.- patronul Astrei)…

N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat. Dan a venit și a spus ”ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia”, stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie (n.r.- să-l lovească). Sunt eu luptătoare, dar și Dan, e cât muntele, dar a fost gentleman, a zis ”Ana, calmează-te”, a spus Anamaria Prodan la podcastul ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Urmăriți Playsport.ro și pe