Anamaria Prodan, adevărul despre soarta lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Va fi cumplit!” În ce condiții se desparte antrenorul de olteni

Olteanu Ștefan / 12.06.2022, 13:58
Anamaria Prodan, adevărul despre soarta lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Va fi cumplit!” În ce condiții se desparte antrenorul de olteni

Prin intermediul unei reacții oferite în direct la TV, Anamaria Prodan a dezvăluit mai multe detalii despre soarta lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Potrivit ultimelor informații apărute în presa sportivă din România, antrenorul ar fi părăsit deja țara pentru a negocia un contract în Arabia Saudită.

Detalii incendiare despre soarta lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Anamaria Prodan a spus adevărul despre desprțirea momentului în fotbalul românesc

Laurențiu Reghecampf urmează să o părăsească pe Universitatea Craiova în această vară după un singur sezon petrecut pe banca echipei, iar Anamaria Prodan, cea alături de care antrenorul a format o familie până recent, a spus adevărul despre soarta lui „Reghe”.

Informația care l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf a apărut în dimineața zilei de duminică. Tehnicianul ar fi plecat din țară pentru a negocia un contract cu o formație din Arabia Saudită, urmând ca apoi să revină în România pentru a-și rezilia înțelegerea cu Universitatea Craiova. De asemenea, s-a scris că Reghecampf va pleca din Bănie și cu o parte din suma de bani pe care o are drept clauză de reziliere, respectiv 300.000 de euro.

Pornind de la aceste informații, Anamaria Reghecampf a intervenit în direct la TV și a oferit câteva detalii interesante. Impresara susține că Reghecampf nu va accepta să plece de la Craiova decât dacă i se va achita integral clauza de reziliere.

Laurențiu Reghcampf se va ține de acest contract cu dinții, până iși va primi banii. Nu există prietenie, că „te-am ajutat când ți-a fost greu, că ți-am întins o mână”. El asta a învățat de la mine. Contractul se duce la bun sfârșit.

N-are ce să facă, pentru că se face de râs. Eu îi făceam contractele, banii îi lua până la finalul contractului și când era dat afară vorbeam de un milion sau cât mai rămăsese din contract. El n-a învățat pe partea asta, pentru că s-a învățat să stea liniștit și să vină banii. Acum nu știu cum și-a făcut contractul. E greu că antrenor dacă nu faci performanță. Ai văzut câți antrenori am avut și deodată nu s-a mai auzit nimic de ei?”, a declarat Anamaria Prodan, la Pro Arena.

Impresara a profitat de ocazie și l-a „înțepat” pe Reghecampf. „Are nevoie de cineva mai puternic. Totul a fost din talentul Anamariei Prodan!”

În continuare, Anamaria Prodan a dezvăluit și câteva dintre minusurile antrenorului Laurențiu Reghecampf și nu s-a ferit să își asume meritele pentru rezultatele pe care acesta le-a obținut de-a lungul carierei.

Reghecampf nu e foarte stăpân pe sentimente, lui acum îi e teamă de presă, de întrebări, are nevoie de cineva mai puternic decât el. Cât timp am fost eu, a fost ușor pentru el. El cu mine nu a avut voie să aibă Instagram, Facebook. Pe pagina de socializare nu ai cum să pui nici soția, nici câinele, că să poți să te concentrezi. Finalul o să fie foarte rău, dacă cineva nu-i dă acum o șansă. Va fi cumplit, nu știu dacă cineva va mai putea construi ce am făcut eu. Totul a fost din talentul Anamariei Prodan”. a mai declarat impresara, conform sursei menționate.

În 44 de meciuri la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a obținut 25 de victorii, a remizat de 7 ori și a încasat 12 înfrângeri.

Mister total la Universitatea Craiova! Ce spune Mihai Rotaru despre situația lui Reghecampf.