Anamaria Prodan, apariție răvășitoare la un eveniment din Capitală. Ce ținută a purtat sexy-impresara. Foto

Alex Matei 07.06.2023, 23:50

Anamaria Prodan a avut o apariție răvășitoare la un eveniment din Capitală.

Anamaria Prodan a participat la o petrecere organizată de revista VIVA, pentru a celebra 24 de ani de la înființare. În cadrul evenimentului, care a avut loc în București, au fost invitate numeroase vedete.

Anamaria Prodan, apariție răvășitoare la un eveniment din Capitală

Printre vedetele prezente la eveniment s-a numărat și cunoscuta impresară de fotbaliști, Anamaria Prodan. Aceasta și-a făcut apariția cu o limuzină, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră spectaculoasă, care a atras toate privirile.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost însoțită de prietenele ei Adriana Bahmuțeanu și Gabriela Lucuțar.

Anamaria Prodan l-a criticat pe Gigi Becali, după ce a pierdut un nou titlu

După ce FCSB a pierdut titlul de campioană în fața Farului Constanța, Anamaria Prodan a vorbit în termeni duri despre Gigi Becali, care se implică excesiv la formația pe care o patronează.

„Am văzut un antrenor Becali foarte slab și un antrenor fabulos, Gică Hagi. Dacă nu poți să înțelegi în ani că nu poți să fii antrenor, poți fi doar patron, atunci Dumnezeu îți dă câți poți duce și probabil mai duce încă 10 ani fără titlu. Este jenant ceea ce se întâmplă și este păcat pentru antrenorii și jucătorii ăia care muncesc ani de zile să facă performanță.

Când vii tu, ca patron și spui: eu știu cel mai bine că sunt banii mei, echipa mea, jucăria mea, îți bați joc și de antrenor și de jucători.

Se aude în tot fotbalul românesc că în minutul 20 a ordonat retragere. Dacă este adevărat, este hilar. Păcat de toată munca acestor jucători. Repet, am văzut un antrenor foarte slab, foarte foarte slab, și un antrenor sclipitor, Gică Hagi. Gigi, Dumnezeu ăsta, poți să faci 4000 de mătănii și poți să faci donații către 4 Munți Athos, când ești trufaș, rău și îngânfat și ce este mai rău, nu are cum vreodată el să te ajute, Gigi va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțin. Când Dumnezeu vede că perseverezi în lucrurile astea, îți ia totul”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe