Anamaria Prodan, cucerită din nou de Laurențiu Reghecampf. “El e cel mai bun!” Ce-și dorește impresara pentru soțul ei

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.05.2022, 07:28
Anamaria Prodan, cucerită din nou de Laurențiu Reghecampf. “El e cel mai bun!” Ce-și dorește impresara pentru soțul ei

Deși se află în plin proces de divorț, Anamaria Prodan nu s-a sfiit să îi recunoască lui Laurențiu Reghecampf calitățile de antrenor. Agentul FIFA a spus că antrenorul Universității Craiova este cel mai bun din Liga 1 și că își dorește ca acesta să facă din nou performanțele de acum circa 10 ani.

Anamaria Prodan crede că Laurențiu Reghecampf este cel mai bun antrenor din Liga 1

Anamaria Prodan a făcut referire la momentul în care Laurențiu Reghecampf a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal. Se întâmpla în 2014, iar saudiții au fost învinși în ultimul act de australienii de la Sydney Wanderers, scor general 1-0.

Totuși, impresaul a simțit nevoia să îl și „înțepe” puțin pe antrenor. Anamaria Prodan a lăsat cumva de înțeles că faptul că Reghecampf a făcut câțiva pași înapoi în carieră în ultimii ani s-ar datora vieții sale tumultoase din afara terenului de antrenament.

Craiova este echipa cu cel mai bun antrenor. Lăsând la o parte partea lui privată, Laurențiu este un antrenor incredibil și cu siguranță poate pune probleme oricui.

Nu știu ce va face, eu mi-aș dori ca el să ajungă unde a ajuns cu mine, finală de Champions League. Acum, că este la Craiova, nu e o mândrie, ci a făcut mulți pași înapoi. Dar, cum își așterne, așa doarme”, a spus Anamaria Prodan la un eveniment public la care a participat sâmbătă.

Ce a spus agentul FIFA despre situația lui Nicolae Stanciu

Cu aceeași ocazie, agentul FIFA a vorbit și despre situația în care se află Nicolae Stanciu, jucător pe care îl reprezintă, la echipa națională. Mijlocașul central a fost chemat de Edi Iordănescu pentru meciurile din Nations League din iunie, deși nu a debutat încă pentru echipa de club, Wuhan Three Towns FC, într-un meci oficial.

Chiar și așa, Anamaria Prodan consideră că acesta nu trebuie să lipsească de la echipa națională, pentru că este în continuare un fotbalist de valoare. Și a dat în acest sens exemplul perioadei petrecute de el în Arabia Saudită, la Al Hilal. Și atunci a fost convocat și a avut, în opinia Anamariei Prodan, evoluții bune.

M-am plictisit de lucrurile astea. Când a plecat în Arabia Saudită, nu mai prindea națională și era tot numărul 10. Când a plecat în China, la fel. Prind cei care sunt foarte buni. În China e o foarte mare problemă cu pandemia. Vedem ce se întâmplă din vară. Stanciu e puternic, voi nu vă aduceți aminte că Gigi Becali îl făcea în toate felurile? Eu i-am spus: ‘Capul sus. Câinii latră, ursul trece. Nu trebuie să te intereseze absolut nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îi spulberă toate visurile lui Gigi Becali! Marele plan al patronului de la FCSB e în pericol: „Nu va reuși niciodată!”