Anamaria Prodan desființează transferul lui Stanciu la CFR Cluj: ”E diferență foarte mare!”

Giosanu Catinca 12.11.2022, 16:53
Anamaria Prodan desființează transferul lui Stanciu la CFR Cluj: ”E diferență foarte mare!”

Anamaria Prodan a vorbit despre situația lui Nicolae Stanciu. Mijlocașul român își dorește să plece de la Wuhan. Presa din România transmite că fotbalistul ar putea reveni în țară, dar impresara spune că este foarte dificil de realizat acest lucru.

Anamaria Prodan a lămurit situația lui Nicușor Stanciu

Situația lui Nicolae Stanciu este incertă. Fotbalistul român evoluează din luna februarie a acestui an la Wuhan Three Towns, dar firma de impresariat care îl reprezintă a anunțat că mijlocașul și-ar dori să se întoarcă la Slavia Praga.

Neluțu Varga vrea să îl aducă pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Patronul campioanei a subliniat că este dispus să facă un sacrificiu financiar important pentru a-l convinge pe internaționalul român să plece de la echipa din liga 1 a Chinei.

Anamaria Prodan nu crede în această variantă, pentru că mijlocașul în vârstă de 28 de ani are un salariu consistent la Wuhan Three Towns, iar suma pe care ar solicita-o conducătorii echipei îi depășește pe cei de la CFR Cluj.

Cred că este diferență foarte mare între salariul pe care îl are Nicușor în China și sumele care se vehiculează. E foarte greu ca o echipă românească să își poată permite un asemenea salariu și o asemenea sumă de transfer.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit PRO TV.

Motivul pentru care mijlocașul nu are cum să fie transferat de CFR Cluj

Roman Pivarnik, antrenorul celor de la Al Tadamon, este de părere că fotbalistul trecut pe la Slavia Praga va alege să meargă la echipa care va pune mai mulți bani la bătaie.

Știm că prioritatea lui Stanciu este reprezentată de bani, el asta caută. De aceea a și plecat în fotbalul din Arabia Saudită, unde nu a fost mulțumit. Probabil că nici acum nu este (n.r – în China).

Stanciu este un fotbalist de mare calitate, a arătat și la Slavia. Ar ajuta mult echipa, chiar dacă este un jucător costisitor.”, a spus Pivarnik, conform iSport.

Nicolae Stanciu a fost legitimat la Slavia Praga în perioada iulie 2019 – martie 2022.