Nicolae Stanciu a ales, după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga: „Pentru mine, asta contează”

Robert Zanfir 29.12.2021, 18:44
Nicolae Stanciu a ales, după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga: „Pentru mine, asta contează”

Nicolae Stanciu a vorbit despre viitorul său, imediat după ce Anamaria Prodan a anunțat plecarea iminentă de la Slavia Praga. Fostul mijlocaș al FCSB are contract în Cehia până în iunie 2023.

Nicolae Stanciu a devenit un subiect fierbinte în această iarnă. Anamaria Prodan a lansat varianta unui transfer iminent. Din vorbele agentului de jucători, fostul mijlocaș al FCSB ar fi aproape de un transfer în zona Golfului. Cu toate acestea, cehii de la Blesk au dezvăluit că singura echipă interesată de român ar fi Dallas, din MLS.

Nicolae Stanciu a ales, după ce Anamaria Prodan i-a anunțat plecarea de la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a avut o formă de vis anul trecut. În aceste sezon, jocul său nu a mai strălucit, dar ardeleanul visează la al treilea titlu consecutiv cu Slavia.

„Din vară, intru în ultimul an de contact și iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate”, a declarat Nicolae Stanciu pentru Gsp.

Internaționalul României spune că Slavia are prima șansă, în cazul unei oferte din afara Cehiei. „Depinde unde în străinătate și depinde de echipă. Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima șansă, pentru tot ce-am trăit aici și câte mi-a oferit”, a mai spus Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu a analizat tragerea la sorți din Liga Națiunilor

România va juca anul viitor în Liga Națiunilor. Tricolorii sunt în grupă cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru, iar Nicolae Stanciu crede că sorții au fost buni.

„Grupă bună, erau echipe mult mai puternice pe care le puteam avea în față. Chiar dacă am fost echipa din urna a treia, trebuie să ne gândim serios la primul loc. Nu avem de ce să ne speriem, serios. Avem șanse foarte mari să câștigăm grupa. E clar că la asta trebuie să ne concentrăm, fiindcă se poate.

Nu cred că ne-ar fi avantajat prea mult, serios vorbind. Acum, toate cele patru echipe suntem practic în aceeași situație.

Toată lumea știe că Liga Națiunilor e încă o cale spre EURO, deci eu cred că orice echipe sunt sau ar fi fost, vor trata cu concentrare meciurile. Nu își permite nimeni să neglijeze vreo posibilitate de a merge la un turneu final”, a declarat Nicolae Stanciu într-un interviu în exclusivitate pentru Playsport.

27 de meciuri a jucat Nicolae Stanciu în acest sezon. A reușit să marcheze de 6 ori și să ofere 8 pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe