Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare despre Pablo Cortacero și Dinamo București: „Eu știu ce se întâmplă”

Catinca Giosanu 18.01.2021, 16:02
Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare despre Pablo Cortacero și Dinamo București: „Eu știu ce se întâmplă”
Anamaria Prodan, agentul multor fotbaliști și antrenori din fotbalul românesc, susține că la Dinamo urmează mutări importante la nivelul conducerii. În plus, soția lui Laurențiu Reghecampf neagă zvonurile conform cărora ar dori să investească la echipa din Ștefan cel Mare.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare despre Pablo Cortacero și Dinamo București

”Eu cred că Pablo până la urmă o să facă o mișcare cât de curând. Un om care are un club de o asemenea anvergură pe mână și tace… înseamnă că lucrează la ceva mare. Când e vorba de atât de mulți bani precum Dinamo are nevoie…. Dinamo nu e un club pe care să-l ții cu 100, 300, 500 de mii. Așa, îl luam eu în secunda doi sau Claudiu Florică.

Eu nu mă bag, pentru că eu știu situația acestui club mai bine decât 90 la sută din populație. Eu am văzut situația clubului la zi și mi-am dat seama că nu am cum să susțin la nivelul acesta. Dinamo are nevoie de minimum 8-10 milioane de euro pe an pentru a crește și a face performanță”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamaria Prodan face dezvăluiri despre Dinamo
Anamaria Prodan face dezvăluiri despre Dinamo / Sursa Foto: Realitatea Sportivă

După spanioli, alți jucători de la Dinamo și-au depus memorii

Pe de altă parte, Pablo Cortacero spune că va face o mărire de capital, că va plăti salariile restante, că va sta mult și va face performanță la Dinamo. În schimb, clubul alb-roșu are tot mai multe probleme financiare.

La ședința de săptămâna trecută, printre cazurile prezente pe masa celor de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) s-au aflat și cele ale dinamoviștilor:

  • Mihai Popescu – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 27.01.2021.
  • Daniel Popa – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 13.01.2021. Definitivă.
  • Andrei Sin – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Andreas Mihaiu – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
Urmăriți Playsport.ro și pe