Reghe s-a decis! Refuză Craiova și pleacă în… America!

Catinca Giosanu 14.01.2021, 23:56
Reghe s-a decis! Refuză Craiova și pleacă în… America!

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 45 de ani, a revenit astăzi în România, însă doar pentru o scurtă perioadă de timp. Fostul antrenor al FCSB are din nou planuri de vacanță. Tehnicianul român va pleca în Statele Unite,  unde va petrece câteva zile de relaxare alături de cei dragi.

Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf la revenirea în România

Antrenorul român de fotbal a revenit joi, 14 decembrie, în România. După ce a reziliat contractul cu arabii în luna octombrie a anului 2020, ”Reghe” a hotărât să rămână trei luni la Dubai, acolo unde a petrecut o lungă vacanță alături de familia sa.

În prezent, tehnicianul este în negocieri avansate cu Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, dar numele fostului campion din Liga 1 este legat și de Craiova, care se pregătește să se despartă de Corneliu Papură.

Tehnicianul a tratat cu Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, dar negocierile au ajuns la un impas când a venit vorba despre salariu: propunerea oltenilor nu l-a mulțumit pe antrenor.

Chiar și așa, Laurențiu Reghecampf nu exclude o colaborare cu Rotaru la Craiova. Se pare că tehnicianul așteaptă o propunere mai consistentă din Bănie. Astăzi, antrenorul a fost zărit la aeroportul din Otopeni alături de soția sa, Anamaria Prodan și de fiul cel mic.

Reghecampf a revenit în România
Reghecampf a revenit în România / Sursa Foto: Pro Sport

Reghe pleacă în… America!

Reghecampf nu are de gând să revină prea curând pe banca tehnică. El va pleca într-o nouă vacanță împreună cu familia în Las Vegas, destinație favorită a Anamariei Prodan.

Marcel Popescu susține că aceștia nu sunt aproape de banca tehnică a oltenilor.

„Șumi și Reghe sunt antrenori interesanți. Nu știu care e mai aproape de Craiova, că nu știu unde au domiciliu.

Cred că pe niciunul nu îl leagă ceva de Universitatea Craiova, iar ăsta e un club la care trebuie să mergi cu patimă. Ei au patimă pentru meserie. Nu ne grăbim să facem o schimbare.

Discutăm lucrurile astea peste o lună, în funcție de rezultate. Nouă ne trebuie liniște acum”, a spus Marcel Popescu, pentru ProSport.

Între timp, Craiova va continua în acest retur cu Corneliu Papură pe bancă. Actualul antrenor al „juveților” este criticat din toate părțile pentru jocul prestat de echipa sa. După 16 etape, Universitatea Craiova ocupă locul 2 în Liga 1, cu 33 de puncte, unul sub liderul FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe