Anamaria Prodan, distrusă de această veste! Ce îi pregătesc verii lui Gigi Becali. După Dennis Man, mai vine o lovitură

Moldoveanu Camelia / 25.11.2021, 12:53
Anamaria Prodan, distrusă de această veste! Ce îi pregătesc verii lui Gigi Becali. După Dennis Man, mai vine o lovitură

Anamaria Prodan primește încă o lovitură dură din partea verilor lui Gigi Becali, Giovanni și Victor. După ce i l-au furat pe Dennis Man, frații Becali pregătesc o nouă surpriză. Impresara rămâne fără încă un fotbalist valoros din portofoliu.

Anamaria Prodan primește încă o lovitură din partea fraților Becali

Dennis Man se află în plin proces cu Anamaria Prodan, asta după ce transferul lui la Parma nu a fost intermediat de impresara cu care se afla sub contract, ci de Giovanni Becali.

Se pare că verii lui Gigi Becali și-au învățat lecția și acum vor să procedeze ca la carte. Mai exact, fotbalistul Ianis Stoica a cerut să-i fie întrerupt contractul cu Anamaria Prodan. Potrivit DigiSport, fiul lui Pompiliu Stoica, fostul fundaș al Stelei, urmează să semneze cu agenția de impresariat a fraților Becali.

Ianis Stoica este „nou perlă” a lui Gigi Becali. El a marcat în confruntarea contra FC Botoșani, partidă încheiată cu victoria „roș-albaștrilor” 3-1.

Prima decizie a instanței în procesul dintre Prodan și Man

Acesta din urmă nu a fost implicată în negocieri, deși era, la momentul respectiv, reprezentantul legal al jucătorului. În schimb, Dennis Man a fost ajutat în negocieri de Giovanni Becali, vărul patronului FCSB.

Anamaria Prodan s-a considerat păgubită și l-a dat în judecată pe actualul jucător al Parmei. Impresara a cerut despăgubiri de 350 de mii de euro.

Procesul a început marți, 26 octombrie 2021, la Tribunalul Ilfov. Magistrații au decis însă amânarea procesului „pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”.

Concret, este vorba de plata timbrului judiciar, fără de care nu poate începe procesul propriu-zis.

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. – să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm?
Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi”, a declarat Anamaria Prodan, la depunerea reclamației în instanță, potrivit Telekom Sport.