EXCLUSIV. Giovanni Becali ia foc pe tema transferurilor lui Man, Moruțan și Cicâldău: „Jurnaliștii turci sunt niște mincinoși or-di-nari! Discuțiile s-au închis!”

Justin Gafiuc 14.11.2021, 13:04
EXCLUSIV. Giovanni Becali ia foc pe tema transferurilor lui Man, Moruțan și Cicâldău: „Jurnaliștii turci sunt niște mincinoși or-di-nari! Discuțiile s-au închis!”

Ultimele săptămâni au adus valuri de speculații pe tema tripletei Man – Moruțan – Cicâldău. Presa turcă a alimentat constant versiunea că ultimii doi ar putea pleca în iarnă de la Galatasaray, care, confruntându-se cu dificultăți financiare, ar lua în calcul despărțirea de cei doi români pentru a obține un profit rapid de pe urma lor.

Moruțan a fost cumpărat cu 3,5 milioane de euro, pentru Cicâldău au fost plătiți 6,5 milioane de euro, iar cota lor actuală superioară le-ar oferi otomanilor speranța obținerii unor sume superioare pentru balanța clubului.

De asemenea, media de la Istanbul a vorbit despre interesul lui Galata pentru aducerea lui Dennis Man de la Parma, unde internaționalul român traversează o perioadă sensibilă în Serie B, unde e mai mult rezervă.

”Cum vă închipuiți că pleacă după șase luni?”

Numitorul comun al celor trei este Giovanni Becali.

”Discuțiile sunt închise pe linie, să vă fie clar! Ca să încetăm o dată cu aceste povești! Pentru Man au existat în vară niște tatonări, dar nu mai e absolut nimic de actualitate. Jurnaliștii turci sunt niște mincinoși ordinari. Or-di-nari! Lansează numai baliverne. Cum vă închipuiți, de exemplu, că doi jucători precum Moruțan și Cicâldău, care au semnat în urmă cu șase luni și au contracte pe cinci ani, pleacă într-un moment în care abia au venit? Invenții! Invenții! Iar Man mai are contract patru ani la Parma, se simte acum foarte bine acolo, își vede de treaba lui”.

Terim în urmă cu două săptămâni: ”Vom vedea ce se întâmplă în ianuarie”

La începutul lunii însă, Becali explica într-un interviu pentru Fanatik faptul că ”lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua. Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă. Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem”.

După 1-1 acasă cu Lokomotiv Moscova în Europa League, pe 4 noiembrie, chiar Terim sublinia că ”nu e prima dată cât îl vrem pe Dennis Man, dar Parma nu a dorit să-l dea. Nu am fost insistenţi. Rămânem deschişi în continuare. Vom vedea ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”.

6 goluri au înscris împreună Cicâldău și Moruțan pentru Galata, câte trei fiecare, având în total și 3 assist-uri

Urmăriți Playsport.ro și pe