Anamaria Prodan face lumină. „Sunt îndrăgostită!” Mesajul transmis îl vizează direct pe Reghecampf

Moldoveanu Camelia / 10.01.2022, 09:44

După ce s-a zvonit că are o nouă relație, Anamaria Prodan a recunoscut că este îndrăgostită. Însă, lucrurile nu stau așa cum s-a vehiculat până acum. Declarații tranșante și un atac fulgerător la adresa încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față în legătură cu noul iubit. Recunoaște că este îndrăgostită

În urmă cu puțin timp, în presă au apărut infirmații potrivit cărora Anamaria Prodan se iubește cu cel mai potent financiar bărbat din Abu Dhabi. Ba chiar un apropiat ar fi mărturisit că se gândește serios să se căsătorească pentru cea de-a treia oară. O poveste de dragoste parcă ruptă din dorințele agentei FIFA, exact așa cum visează. S-a spus chiar și faptul că bărbatul misterios ar fi cel cu care încă soția lui Laurențiu Reghecampf apare în ultimele postări de pe Instagram. După puțină vâlvă, Anamaria Prodan a lămurit situația.

M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea, Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru România TV.

Află de pe playsport.ro cum sora Elenei Gheorghe a atacat-o fără pic de milă pe Anamaria.

Laurențiu Reghecampf, declarație de dragoste publică pentru Corina Caiuc

În timp ce Anamaria Prodan se află la Dubai și are grijă să posteze pe rețelele de socializare imagini cu viața sa luxoasă, Laurențiu Reghecampf este nerăbdător să devină tătic pentru a treia oară. După cum playsport.ro a dezvăluit în exclusivitate, antrenorul CS U Craiova își dorește să fie cât mai repede un bărbat liber pentru a se putea căsătoru cu Corina Caciuc. El speră ca socotelile cu impresara să se termine până la nașterea copilului.

Între timp, Laurențiu Reghecampf a făcut o declarație de dragoste surprinzătoare. Public, tehnicianul și-a mărturisit iubirea față de femeie care urmează să-i dăruiască încă un copil.

Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic.

Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți.”, a fost reacția lui Laurenţiu Reghecampf, potrivit fanatik.