FOTO. Ce face Corina Caciuc în timp ce Laurențiu Reghecampf e plecat în Turcia. Au apărut imaginile

Giosanu Catinca / 09.01.2022, 13:06
FOTO. Ce face Corina Caciuc în timp ce Laurențiu Reghecampf e plecat în Turcia. Au apărut imaginile

Laurențiu Reghecampf se află zilele acestea în cantonamentul din Turcia, unde a plecat împreună cu o bună parte dintre jucătorii săi.

Corina Caciuc profită de momentele libere. Frumoasa brunetă a început cumpărăturile pentru casa în care va locui alături de iubitul ei.

Corina Caciuc, surprinsă într-un magazin Ikea

Antrenorul oltenilor a avut grijă să îi asigure Corinei cele necesare câtă vreme s-a aflat în România. Acum, însă, partenera sa este nevoită să meargă singură la cumpărături, căci Reghe se află în deplasare, în Turcia.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ieșit în oraș pentru a achiziționa câteva lucruri pe care le va folosi în locuința în care o să stea alături de tatăl copilului ei.

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, mai ales că vor deveni părinți la începutul lunii mai.

Tânăra gravidă a mers singură la cumpărături

Antrenorul Universității Craiova, Laurenţiu Reghecampf, nu se mai fereşte în ceea ce priveşte relaţia cu femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. De altfel, el a avut tot mai multe apariții alături de presupusa amantă, înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia.

Așa se explică și faptul că bruneta a primit mână liberă din partea lui Reghecampf pentru a se ocupa de amenajarea locuinței din Capitală, acolo unde vor locui când antrenorul echipei din Bănie o să aibă liber.

Bruneta a luat rafturile la rând

Iubita lui Reghe a fost surprinsă de paparazii cancan.ro în timp ce își făcea cumpărăturile la IKEA. Deși este însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Corina Caciuc nu s-a menajat deloc și a luat rafturile magazinului la rând, conform sursei citate.

Bruneta a petrecut câteva zeci de minute prin magazinul de mobilă, după care s-a îndreptat către bolidul de lux parcat în apropiere. Ea a împins căruciorul cu cumpărături fără să aibă nevoie de ajutor din partea angajaților. Ce-i drept, nici nu a cumpărat foarte multe lucruri.