Anamaria Prodan, fotografie incendiară la piscină! Mesaj subtil pentru Reghe?

Moldoveanu Camelia / 15.04.2021, 12:00

Anamaria Prodan este o impresară sexy și asta nu poate să conteste nimeni. De parcă n-am fi știut deja, ea a ținut să ne reamintească printr-o poză în costum de baie, cât de bine arată. Sau e mesaj subtil pentru Reghe?

Anamaria Prodan oferă fanilor tot ce are mai bun! Pozele în costum de baie care au „rupt gura târgului”

Chiar dacă este supărată pe Man, și l-a mai dat și în judecată, iar conflictul cu Giovanni Becali nu se mai termină, impresara se relaxează. Aflată în Arabia Saudită, lângă Laurențiu Reghecampf, ea și-a umplut conturile de socializare cu poze în costum de baie.

Impresara de fotbal din Româna se apropie de 50 de ani, însă acest lucru nu se vede absolut deloc. Dovada că la 48 poți arăta mai bine ca niciodată stă în pozele Aneimaria Prodan. Eforturile sale de a arăta „țiplă” nu rămân neapreciate de fanii de pe Instagram.

Atac dezlănțuit la adresa presupusei amante a lui Reghecampf

De data aceasta, însă, a surprins vehemența atacului Anei Prodan, care a trimis câteva săgeți bine țintite către domnișoara cu pricina. Pe scurt, în lumea mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de mai multă vreme. De 8 ani, dacă ar fi să dăm crezare celor care au lansat informațiile.

Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta înțeleg că vrea să câștige și ea o pâine. Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp”, s-a dezlănțuit Anamaria Prodan la adresa femeii despre care se spune că s-ar iubi cu soțul impresarei.

Încredere totală în Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan exclude orice posibilitate ca între Laurențiu Reghecampf și tânăra cu pricina să existe vreo relație. Așa cum a afirmat în mai multe rânduri, agentul de jucători are încredere totală în partenerul său de viață:

Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut în noi.Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viața sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am pus cărămidă peste cărămidă de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!”, a declarat aceeași Anamaria Prodan pentru Prosport.ro.