Super poveste: Giovanni Becali a plecat nervos de la nunta lui Borcea. Bendeac: ”Cred că eu l-am enervat foarte tare”

Moldoveanu Camelia / 15.04.2021, 09:14
Super poveste: Giovanni Becali a plecat nervos de la nunta lui Borcea. Bendeac: ”Cred că eu l-am enervat foarte tare”

Povestea neștiută de la nunta lui Borcea cu Alina Vidican. Giovanni Becali a plecat nervos de la eveniment. Dezvăluirile au fost făcute de Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a fost păcălit la nunta lui Borcea

Mihai Bendeac a fost păcălit de Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican
Mihai Bendeac a fost păcălit de Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican

Dezvăluiri uluitoare din fotbalul românesc vin chiar din partea lui Mihai Bendeac. Nimeni nu se aștepta ca actorul să păstreze atât de multe secrete din lumea fotbalului. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.ro, actorul a povestit câteva întâmplări care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Bendeac a fost unul dintre invitații de la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Ce căuta actorul acolo? A mers să filmeze o parte din emisiunea pe care o avea la acel moment. Înțelegerea însă a picat, echipa de producție fiind mințită că o să primească imaginile ulterior. Mihai s-a văzut pe sticlă la nunta lui Borcea abia câțiva ani mai târziu, atunci când fosta soție a vândut filmările către ProTV.

Da. Am fost la acel eveniment cu o singură condiție. Să primim și noi imaginile, ca să fie un moment din emisiunea pe care o făceam la momentul respectiv. Nu ni le-au mai dat, prima dată când le-am văzut a fost când le-au vândut la ProTV.”, își amintește Mihai Bendeac.

Giovanni Becali a plecat supărat de la eveniment

Un alt episod uluitor pe care l-a povestit Bendeac este plecarea lui Giovanni Becali de la nunta lui Borcea. Într-un moment în care nimeni nu s-ar fi așteptat, vărul lui Gigi Becali s-a ridicat de la masă și a părăsit evenimentul. Actorul crede că motivul supărarii a fost chiar el și echipa de filmare.

Mi-aduc aminte de atunci că Giovanni Becali s-a enervat foarte tare, s-a ridicat și a plecat de la nuntă. Cred că s-a enervat pe mine, nu știu.”, a mai povestit actorul.

Întâlnirea cu patronul FCSB l-a impresionat pe Bendeac

În urmă cu ceva vreme, Mihai Bendeac avea programată o filmare cu Mitică Dragomir. Cu toate că detaliile erau stabilite, întâlnirea a fost anulată pentru că „Dragomir făcuse un grătar la Ligă și-a zis să nu vadă presa”. Cel care a salvat situația a fost chiar Gigi Becali.

Erau foarte multe icoane, pe pereți erau foarte mulți îngerași, sfinți. El s-a purtat frumos, a fost o gazdă amabilă. După ce s-a terminat filmarea și după ce camerele s-au oprit, nu a existat nimeni din echipa de filmare care să plece de acolo cu mâna goală.”

Bendeac a fost impresionat de gestul făcut de patronul FCSB. Actorul a povestit că după închiderea camerelor, latifundiarul din Pipera a început să le împartă cadouri.

Au primit icoane, cărți bisericești, unul a primit o statuetă. A fost darnic cu toată lumea din echipă și mi s-a părut frumos.”

Din întâlnirea cu patronul FCSB, Mihai nu a putut să uite o mare învățătură:

>. O chestie extraordinară!”, a mai povestit Mihai Bendeac la aceeași emisiune.