Anamaria Prodan îl va înfuria pe Gigi Becali cu această declarație. Ce a putut divulga impresara despre FCSB îl va activa pe latifundiar EXCLUSIV

Andrei Alexandra 18.08.2022, 18:23

Anamaria Prodan susține că mai are încă sub contract jucători de la FCSB. Asta deși în urmă cu mai bine de 18 luni, Gigi Becali susținea că nu mai există la FCSB jucători impresariați de către fosta soție a lui Reghecampf.

Anamaria Prodan îl va înfuria pe Gigi Becali

Anamaria Prodan e departe de a fi îngropat securea războiului în disputa sa cu diverse personaje, mai mult sau mai puțin cunoscute, din prima noastră ligă de fotbal.

Unul dintre cei mai cunoscuți impresari din ultimul deceniu a declarat, în exclusivitate pentru PLAYSPORT.RO, că a luat decizia de a nu-și mai face publice o serie de decizii profesionale.

„Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar.

În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru PLAYTECH.RO.

Impresara ar mai avea fotbaliști de la FCSB sub contract

Prodan susține că, în ciuda certurilor avute în urmă cu ceva timp cu patronul celor de la FCSB, ea are încă relații contractuale cu câțiva jucători de la echipa bucureșteană. Cu toate astea, Anamaria încearcă să țină acest lucruri cât mai ascunse.

„Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele.

Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!”, ne-a mai adăugat Anamaria Prodan.

Scandalul dintre Gigi Becali, finanțatorul FCSB, și impresarul Anamaria Prodan s-a născut la începutul anului trecut. Atunci a avut loc vânzarea lui Denis Man în prima ligă italiană, cel dintâi sărind-o din schema de transfer pe cunoscuta impresară. De acea operațiune s-a ocupat vărul finanțatorului, Ioan Becali, și el un cunoscut agent de jucători.

Reacția Anamariei Prodan a fost una pe măsură! În replică, Gigi Becali a decis să le ceară tuturor jucătorilor de la FCSB să rupă contractele de impresariere cu firma ei. Mai mult, la finele lunii ianuarie 2021, el afirma că niciun jucător din echipa sa nu mai avea contract cu Anamaria Prodan.

Impresara l-a îngenuncheat pe Denis Man

Între timp, Anamaria Prodan a câștigat în primă instanță și procesul intentat jucătorului Denis Man pentru decizia sa unilaterală de a rezilia contractul comun aflat în vigoare la data transferului acestuia la Parma. Denis Man trebuie să-i plătească 350.000 de euro despăgubiri, dacă nu va exista un recurs al procesului.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan spune că-și continuă meseria și că „are destule contracte noi, încheiate mai ales cu pușți de perspectivă, de 14 – 16 ani”.

„Suntem în faza în care căutăm tinere valori. Dar îmi frec mâinile de bucurie pentru Nicolae Stanciu, ale cărui evoluții din China mă vor determina, foarte probabil, să-i caut o nouă echipă. Poate mai repede decât credea unul sau altul. Personal, cred că dacă o tine așa, va pleca iar undeva într-un loc frumos!”, a conchis aceeași Anamaria Prodan.