Gigi Becali a spart seiful și le-a pus o avere pe masă jucătorilor de la FCSB să ajungă în grupele Conference League. Octavian Popescu iese cel mai câștigat

Olteanu Ștefan 18.08.2022, 08:15
Gigi Becali a spart seiful și le-a pus o avere pe masă jucătorilor de la FCSB să ajungă în grupele Conference League. Octavian Popescu iese cel mai câștigat

Gigi Becali este gata să le facă toate poftele jucătorilor de la FCSB, în cazul în care echipa sa își îndeplinește obiectivul și ajunge în grupele Conference League. De departe, cel mai câștigat va fi Octavian Popescu. Puștiului de 19 ani, Gigi Becali i-a pregătit mai multe surprize!

„Octavian Popescu se va alege cu mai mult!”. Ce le-a pregătit Gigi Becali jucătorilor de la FCSB! Grupele Conference League sunt ținta

FCSB se luptă cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele Conference League, iar în cazul în care va obține calificarea, Gigi Becali le-a promis jucătorilor niște prime consistente.

În direct, la TV, finanțatorul FCSB a dezvăluit că toți fotbaliștii săi au prime de obiectiv stipulate în contract și nimeni nu va rămâne fără o răsplată în cont. Însă, pentru anumiți jucători, Gigi Becali a recunoscut că va băga separat mâna în buzunar.

Este și cazul lui Octavian Popescu, puști de doar 19 ani, căruia Becali i-a pregătit mai multe surprize. Dacă FCSB ajunge în grupele Conference League, Tavi urmează să fie scutit de o datorie de 30.000 de euro și se va alege cu salariul dublat!

„Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câțiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult. I-am dat 30.000 (n.r. – de euro) ca să-și ia mașină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez și salariul”, a spus Becali, la Pro Arena.

Suma pe care Octavian Popescu o încasează în fiecare lună la FCSB este de 3.000 de euro. Astfel, dacă echipa își va îndeplini obiectivul, Tavi își va dubla încasările și va ajunge la 6.000 de euro pe lună.

Nicolae Dică i-a „citit” pe norvegieni! Ce a spus înaintea duelului FCSB – Viking FK

Partida tur dintre FCSB și Viking e programată pe Arena Națională, joi, 18 august, de la ora 21:30. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 25 august, de la ora 20:00, pe SR-Bank Arena. Ambele dueluri vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

La conferința de presă premergătoare partidei de la București, Nicolae Dică a declarat:

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu ce am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică.

Nicolae Dică a anunțat oficial despărțirea de jucătorul în care Gigi Becali își punea speranțe de Liga Campionilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe