Anamaria Prodan, împietrită de durere după umilința trăită de imaginea postată de Reghecampf. Reacția dură a impresarei nu lasă loc de interpretări

Andrei Alexandra 06.09.2022, 08:42

Ultima imagine postată de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare a stârnit o reacție imediată din partea impresarei Anamaria Prodan, femeia care în acte încă îi este soție antrenorului de la Neftchi Baku. Deși sunt în plin proces de divorț, cei doi se bucură deja de viețile pe care și le-au creat separat.

„E cea mai mare greșeală pe care am făcut-o!”. Anamaria Prodan, reacție dură după imaginea postată de Laurențiu Reghecampf

O notate apărută în viața lui Laurențiu Reghecampf după separarea de Anamaria Prodan este legată de activitatea antrenorului pe rețelele de socializare, iar ultima imagine postată de acesta a stârnit un nouă reacție dură din partea impresarei.

Reghecampf e mai activ ca niciodată în spațiul online și, în ciuda faptului că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, nu se ferește să urce pe conturile sale de pe rețelele de socializare imagini cu actuala sa parteneră de viață. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică, 4 septembrie, când tehnicianul lui Neftchi Baku le-a arătat urmăritorilor săi cum se bucură de timpul liber.

Se pare că ziua de duminică a fost petrecută în familie de Reghecampf. Mai precis, la piscină, unde a fost însoțit de Corina Caciuc, femeia care îi este alături din momentul separării de Anamaria Prodan.

Cei doi s-au fotografiat în piscină, iar Reghecampf a postat imaginea pe Instagram cu descrierea: „Stare de duminică”.

În secțiunea de comentarii i-a postat în scurt timp și Corina Caciuc, care i-a răspuns scurt și la obiect: „Dragostea mea”.

Însă, imaginea a fost observată la fel de rapid și de Anamaria Prodan, iar reacția impresarei nu lasă loc de interpretări. Aceasta a transmis un atac direct la adresa lui Laurențiu Reghecampf:

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este un citat preluat de Anamaria Prodan și pus la ea pe InstaStory.

Anamaria Prodan, reactie după ultima imagine apărută cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc
Anamaria Prodan, reactie după ultima imagine apărută cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Anamaria Prodan, ironii la adresa lui Laurențiu Reghecampf. ”E fericit că apare prin ziare cu amanta”

În ciuda procesului de divorț pe care îl au, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu ratează nicio o ocazie de a-și trimite reciproc săgeți. Impresara pare, însă, să fi trecut peste toate neplăcerile create de acest divorț. Ea își continuă liniștită viața și chiar se vehiculează că ar fi început o nouă relație.

Sătulă de această tevatură mediatică, Anamaria Prodan a explicat recent că nu mai dorește să comenteze pe seama lui Laurențiu Reghecampf sau a relației acestuia. Totuși, impresara nu a ratat ocazia de a face câteva ironii la adresa antrenorului de la Neftchi Baku. Anamaria a subliniat faptul că acesta este fericit că poate să apară cu actuala iubită prin presă.

„Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.

Noapte de vis pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român, exultă după ultimele realizări ale echipei sale.

Urmăriți Playsport.ro și pe