Anamaria Prodan s-a măritat într-o săptămână! Impresara a recunoscut că a luat decizia fără să se consulte cu nimeni – GALERIE FOTO

Pintilie Iosif 19.11.2022, 09:27

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate femei din România. Impresara de fotbaliști este, de ani buni, pe primele pagini ale tabloidelor. Iar scandalul dintre ea și fostul ei șoț, Laurențiu Reghecampf, care datează de mai bine de un an, încă este un subiect important pentru redacțiile din România.

Cum s-a căsătorit Anamaria Prodan cu primul ei soț

Înainte să fie împreună cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu un fost baschetbalist. Tiberiu Dumitrescu i-a fost soț din 1998 până în 2007, mariaj din care au rezultat două fete: Rebecca şi Sarah.

Anamaria Prodan a povestit cum a plecat în America cu doar 100 de dolari și cum s-a căsătorit la doar trei zile după ce l-a cunoscut pe Tiberiu Dumitrescu. Cel mai probabil, ea vrea să spună că după trei zile a luat decizia de a pleca cu el în America, care ulterior a dus la căsătorie.

”Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit”.

Ce spune Tiberiu Dumitrescu despre această poveste

Și fostul ei soț a povestit cum s-au cunoscut cei doi. Relația lor a început în 1998, la o discotecă din capitală, iar impresara, care la vremea respectivă era jurnalistă, a mers în America pentru a participa la un turneu de tenis.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, a  mărturisit Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan, înțepături pentru Gigi Becali

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu a uitat de conflictul cu Gigi Becali și îl taxează pe patronul FCSB-ului de fiecare dată când are această șansă. Impresara a mai lansat un atac virulent la adresa finanțatorului vicecampioanei și nu numai

Anamaria Prodan nu îi iartă pe patronii din fotbalul românesc, în frunte cu Gigi Becali. Agenta nu este de acord cu modul în care sunt tratați jucătorii la cluburile din țara noastră. Mai mult, impresara consideră că tocmai calitatea slabă a finanțatorilor care dețin grupările din România a dus la scăderea nivelului fotbalului.

La noi în țară așa se întâmplă, patronii te înjură, pe tine, familia ta. Ți se spune că ești prost, că nu ești bun de nimic. Nu vedem așa ceva în altă parte, la noi nu există respect, educație. Șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor. Ei vorbesc urât de un sportiv care le aduce bani în buzunar.

Nu vă amintiți de Stanciu, că Gigi Becali îl dădea gratis la un moment dat? Ba era prost, ba apoi era foarte bun, apoi iar prost. Așa a decăzut sportul în general și fotbalul în particular. Astfel de patroni nu au ce căuta în fotbal, ei trag totul în jos, îmi pare rău să spun.

Dar poate dă Dumnezeu să ajung președinte și o să le arăt la toți unde este locul. Vreau să fie bine pentru sportivi, pentru femei, pentru bătrâni, a comentat impresara pentru AS.ro.