Palmele care au trezit-o pe Anamaria Prodan la realitate. Evenimentele petrecute în toiul nopții i-au schimbat viața

Andrei Alexandra 16.11.2022, 06:00
Palmele care au trezit-o pe Anamaria Prodan la realitate. Evenimentele petrecute în toiul nopții i-au schimbat viața

Anamaria Prodan este cunoscută pentru că este o persoană foarte mândră, orgolioasă, o femeie de succes. Impresara a explicat că în tinerețe o apucase pe un drum greșit și a avut nevoie ca familia să o „scuture” bine pentru ca să realizeze că greșește.

Cum a recunoscut orgolioasa Anamaria Prodan că greșește. „Nu eram învățată să fac asta”

Impresara este considerată una din cele mai puternice și celebre femei din România. Aceasta și-a făcut un nume într-o lume a bărbaților și a câștigat o avere. Anamaria are o viață invidiată de multă lume, dar a recunoscut că lucrurile puteau să stea altfel. În tinerețe, agenta de jucători avea o viață tumultoasă, cu ieșiri frecvente în cluburi de noapte. Acest lucru s-a terminat după ce familia ei a intervenit.

Într-o seară m-a așteptat mama, alături de frații ei. Titus, unul din ei, era un bărbat dur, foarte deștept. Eu mă simțeam doarte bine, eram la mine acasă, mă vedeam conducător. Când colo, m-au luat imediat și m-au făcut de rușine. „Ne e rușine că porți numele de Prodan, vai cum ai ajuns”.

Pentru mine au fost cele mai cumplite cuvinte, pentru că se bătea cap în cap cu ceea ce mă învăța tatăl meu, să fiu demnă, mândră, nimeni să nu poată să-mi zică ceva, să nu greșesc, să tind spre perfecțiune.

Când am văzut disprețul din ochii lui, nu am mai rezistat și am ieșit din casă. M-am dus și m-am plimbat prin parcul Ioanid câteva ore(…) Stăteam și vorbeam cu mine, nu e bine, ăsta nu este un drum care duce la ceva bun. Nu pot cheltui banii în cazinouri și discotecă. Am zis ok, de mîine gata și așa s-a închis acest capitol în viața mea. Am experimentat, am văzut ce era de văzut, eu am căzut, mi-am făcut cucuie, dar tot eu l-am închis, a povestit Anamaria

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Valentin Gheorghe! Impresara solicită despăgubiri de 350 de mii de euro

Valentin Gheorghe, mijlocașul pe care FCSB l-a trimis sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, urmează să fie dat în judecată de Anamaria Prodan și ar putea fi obligat să îi acorde impresarei despăgubiri uriașe, de 350 de mii de euro.

A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc.

Detalii mai multe are avocatul meu. Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man, a recunoscut Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Sursa citată a luat legătura cu avocatul Anamariei Prodan, Barna Bolonyi, iar astfel a aflat că despăgubirile solicitate sunt, la fel ca în cazul lui Dennis Man, de 350.000 de euro.