Anamaria Prodan se dă peste cap să-și realizeze visul suprem. Care este planul impresarei cu Nicușor Stanciu

Olteanu Ștefan 06.10.2022, 22:11
Anamaria Prodan se dă peste cap să-și realizeze visul suprem. Care este planul impresarei cu Nicușor Stanciu

Aventura lui Nicușor Stanciu (29 de ani) în China s-ar putea încheia după un singur sezon, deoarece Anamaria Prodan susține că vrea să îl readucă în fotbalul mare. Impresara îi caută deja o nouă echipă mijlocașului și e convinsă că ofertele își vor face apariția cât de curând.

Nicușor Stanciu, înapoi în Europa? Anamaria Prodan îi caută echipă: „Cel mai important e să îl transferăm”

Nicușor Stanciu s-a dovedit a fi o adevărată nestemată pentru ultimele cluburi pe la care a trecut, iar Anamaria Prodan îi pregătește în perioada următoare o nouă surpriză mijlocașului pe care îl impresariază.

La Slavia Praga, în intervalul 2019 – 2022, Stanciu a reușit să câștige două titluri de campion și o Supercupă a Cehiei, fiind cel mai bun jucător al echipei în toate sezoanele. În 111 meciuri jucate pentru formația cehă, el a marcat 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive.

Conducerea Slaviei Praga a acceptat să îl vândă pe Stanciu în luna martie a acestui an, când în birourile clubului a venit o ofertă de 4.000.000 de euro din partea chinezilor de la Wuhan Three Towns. Transferul în prima ligă chineză i-a priit lui Stanciu și în doar 15 meciuri jucate pentru Wuhan a marcat deja 7 goluri și a oferit 7 pase decisive.

Aceste cifre impresionante au ajutat-o pe Wuhan Three Towns să fie în postura de lider al Chinei după 19 etape, iar Stanciu se îndreaptă cu pași repezi către cucerirea unui nou titlu.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Anamaria Prodan, la finalul sezonului din China, Nicolae Stanciu ar putea să o părăsească pe Wuhan. El țintește o revenire în fotbalul mare, iar impresara nu are liniște până nu îi va găsi echipă:

„Cel mai important pentru mine şi echipa mea este să îl transferăm pe Nicolae Stanciu. Este sub contract, dar vedem ce o să fie. În rest, am jucători foarte tineri pe care trebuie să îi ajut. Se întorc acum acasă. Vor fi mereu protejaţi”, a transmis Anamaria Prodan.

Contractul lui Stanciu cu Wuhan Three Towns expiră la data de 31 decembrie 2024. În prezent, cota sa de piață este de 5.500.000 de euro.

Anamaria Prodan: „Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are România”

În continuare, impresara și-a scos pălăria în fața lui Nicolae Stanciu, pe care l-a decorat cu titlul de „cel mai valoros fotbalist român al momentului”.

„Stanciu este cel mai bun jucător pe care România îl are în momentul ăsta. A fost cel mai bun jucător al campionatului din Cehia. Îmi doresc foarte tare performanţă!”, a continuat Anamaria Prodan.

Rămâne de văzut ce destințatie îi va găsi Anamaria Prodan lui Nicolae Stanciu. Mijlocașul s-ar putea întoarce înapoi la Slavia Praga, unde antrenorul a recunoscut că îi duce dorul.

La conferința de presă premergătoare duelului Slavia Praga – CFR Cluj, transmis în format LIVE TEXT de Playsport.ro, joi, de la 22:00, Jindrich Trpisovsky a avut de spus câteva cuvinte și la adresa lui Stanciu:

Stanciu e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat. Regret în fiecare zi că a plecat”, a spus Jindrich Trpisovsky, despre fotbalistul lui Wuhan Three Towns.

În afara României, Stanciu a mai jucat pentru Anderlecht, Sparta Praga și Al Ahli. Cea mai spectaculoasă mutare în care a fost implicat a fost cea din ianuarie 2019, când Al Ahli l-a cumpărat de la Sparta Praga pentru 10.000.000 de euro.

Gestul lui Nicolae Stanciu, care i-a lăsat mască pe „tricolori”. Nu mai vrea tricoul cu numărul 10.