Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu divorțează! Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit motivul pentru care separarea oficială nu s-a produs

Moldoveanu Camelia 23.02.2022, 15:01
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu divorțează! Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit motivul pentru care separarea oficială nu s-a produs

Cu toate că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit public în urmă cu mai multe luni, cei doi nu au semnat încă actele de divorț. Antrenorul CS Universitatea Craiova a dezvăluit de ce nu divorțează de impresară și ce l-a împiedicat să se recăsătorească până acum cu actuala sa iubită, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a avut probleme la prima înfățișare. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce se întâmplă cu divorțul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie soț și soție, în ciuda faptului că antrenorul Universității Craiova urmează să devină tatăl copilului Corinei Caciuc. Tehnicianul a fost cel care a depus actele de divorț, după cum playsport.ro a arătat în exclusivitate citația primită de impresară.

Din păcate pentru Corina Caciuc, copilul ei o să se nască fără ca ea să fi căsătorită. Laurențiu Reghecampf nu a putut divorța de actuala soție, iar prima înfățișare în procesul de divorț s-a amânat. Tehnicianul a dezvăluit motivul pentru care este încă legat legal de Anamaria Prodan.

Primul termen, de la Buftea, s-a amânat. Avocații ei au avut COVID. Avem termen în aprilie și sper să se rezolve cât mai repede. Eu am introdus cererea de divorț. Nu vreau partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe (n.r- Laurențiu jr, fiul lui Reghecampf cu Anamaria). Dacă nu poate, îl iau eu. Mi-ar plăcea, dar știu că poate s-o facă.

Am stat căsătoriți aproape 15 ani, dar am zis că e mai bine să spunem stop decât să avem momente neplăcute în familie. Am avut probleme în ultimii ani, am încercat să trecem peste, dar nu s-a putut. Când nu mai e iubire, când lucrurile nu sunt așa cum trebuie și intervin certurile, e dificil.”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

„Îmi e dor de Bebe”

Anamaria Prodan l-a acuzat în mai multe rânduri pe Reghe că-și neglijează familia. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, antrenorul Universității Craiova a mărturisit care este, de fapt, adevărul.

Când am luat decizia, nu am vorbit cu copiii. Nu puteam să merg la ei și să le spun. Dar toți au văzut. Am fost împreună și au existat evenimente care nu au fost OK. Și-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Am vorbit cu Bebe de câteva ori, dar el nu înțelege. El vrea ca mama și tatăl lui să fie împreună.

Îmi e dor de Bebe, dar am evitat să merg la casa de la Snagov pentru a nu mă certa cu Ana. Stăteam un minut cu el, și după aceea apărea ea. Parcă avea radar. Și începeam să ne certăm. Ea zice că nu l-am mai văzut de un an. Dar cine l-a înscris la școală? Cine a plătit școala?”, a mai declarat Reghecampf.

Urmăriți Playsport.ro și pe