Anamaria Prodan vrea să revoluționeze fotbalul românesc! Cel mai mare „tun” al ei din sport e aproape gata

Robert Zanfir 25.02.2023, 21:37

Anamaria Prodan anunță iminenta deschidere a unei Academii, despre care spune că va revoluționa fotbalul românesc și mentalitățile din România.

După experiența de la Snagov și după ce a băgat în vrie Hermannstadt, prin colaborarea din urmă cu trei sezoane, Anamaria Prodan se reprofilează. Impresara este nemulțumită de ceea ce produce fotbalul românesc și este decisă să ia taurul de coarne. Își va deschide Academie.

Anamaria Prodan vrea să revoluționeze fotbalul românesc

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu este mulțumită de cum cresc copiii noștri. Spune că e cazul să ne scuturăm de metodele și mentalitățile învechite.

„Acesta e un proiect de suflet al meu. Am aşteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noştri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului. Că pot aduce nişte programe pe care cu sfinţenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea nişte oameni care lucrează cu drag alături de aceşti copii.

Că pot face individualizare cu nişte antrenori care într-adevăr ca fotbalişti au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal şi îşi doresc din suflet să scoată generaţii de fotbalişti care ştiu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor şi juniorilor.

M-am săturat şi eu şi noi toţi cred să vedem fotbalişti care ajung în Liga 1, mulţi dintre ei, care nu ştiu să stea în teren, care nu ştiu noţiuni de bază ale fotbalului şi atunci ne întrebăm de ce fotbalul românesc regresează. Am hotărât alături de partenerii mei şi de cei care s-au alăturat acestui proiect, şi le mulţumesc din suflet că au crezut în mine şi în ceea ce fac, să facem această academie. În câteva săptămâni va fi totul gata, am hotărât să investim, să facem terenuri ca lumea unde copiii să nu-şi rupă picioarele, genunchii, tendoanele”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan: Am altă mentalitate despre fotbal

Anamaria Prodan speră să poată ține departe copiii de părinții care de cele mai multe ori fac mai mult rău micuților decât bine.

„Am hotărât să facem un sistem ca în străinătate unde părinţii să nu mai stea la gard, să se enerveze, să mai scoată o înjurătură când copilul greşteşte, chiar şi în timpul meciului sau la antrenament. Ei nu vor avea ce să caute lângă gard, cu mâinile înfipte în gard. Părinţii vor sta într-o cafenea unde vor putea vedea antrenamentul pentru că vom muta camere pe teren şi vor putea vedea tot antrenamentul din această cafenea unde servesc ceva, beau o cafea şi îşi aşteaptă copiii dacă într-adevăr vor să-i aştepte”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan vrea să revoluționeze fotbalul românesc! Cel mai mare tun al ei din sport e aproape gata
Anamaria Prodan vrea să revoluționeze fotbalul românesc! Cel mai mare tun al ei din sport e aproape gata

Am altă mentalitate despre fotbal, am altă mentalitate despre educaţia copiilor. Pentru mine sportul este viaţă, dar şi disciplină şi atunci poate este timpul ca cineva să vină cu o astfel de idee. Voi scoate şi fotbalişti, cu siguranţă cei mai buni din această ţară. Mulţumesc încă o dată tuturor partenerilor mei şi să dea Dumnezeu ca totul să fie bine că nimic nu va merge fără Dumnezeu”,
Anamaria Prodan

Urmăriți Playsport.ro și pe