Andrea Compagno, făcut praf după faza penalty-ului obținut la Craiova: „E în stare el să facă asta?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.09.2022, 00:51
Andrea Compagno, făcut praf după faza penalty-ului obținut la Craiova: „E în stare el să facă asta?”

Andrea Compagno l-a enervat la maxim pe Sorin Cârțu după faza la care a obținut penalty, în finalul primei reprize dintre CSU Craiova și FCSB, din etapa cu numărul 11 din Superligă. Chiar dacă echipa sa a câștigat în cele din urmă cu scorul de 2-1, fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima” a contestat în termeni duri penalty-ul acordat celor de la FCSB.

Sorin Cârțu, atac dur la Andrea Compagno după ce italianul a obținut un penalty în meciul cu CSU Craiova

Cârțu este de părere că a fost de fapt fault în atac, că cel care a lovit a fost Andrea Compagno. Și, pentru a-și valida teza, Cârțu chiar l-a și jignit pe atacantul italian al FCSB-ului, despre care a spus că nu este în stare să facă preluări de acest gen, pe poziție viitoare, așa cum se comenta în studio pentru a-i da dreptate lui Compagno, despre care s-a spus că ar fi avut prim-planul în momentul în care s-a produs contactul cu Nicușor Bancu.

„Am înțeles reacția dumneavoastră, cu intervenția. Până acum dădeați telefoane, nu trebuia neapărat să intervin eu. Sunt mulțumit așa de rezultat, dar jocul ambelor echipe a fost influențat de niște decizii luate în prima repriză. A fost o primă repriză foarte bună făcută de echipa noastră. Nu înseamnă că dacă am bătut putem să trecem cu vederea. Decizia cea mai gravă a fost când s-a acordat un penalty total aiurea. Dă-l dreacu de tot fotbalul pe care l-am jucat. Dacă și asta e o fază la care să dai penalty… Mai degrabă este fault în atac. Dacă nu observăm acest lucru, și cu televizorul în față…

„Dați cu capul în gură și primiți penalty”

Mingea nu este în controlul jucătorului lor (n.r. Andrea Compagno). Nu dă nicio minge pe lângă el, pierde controlul, nu este niciun dribbling. Eu propun ca această faza să fie preluată și să fie predată la fotbaliști. Dați cu capul în gură și primiți penalty, e simplu. Nu se poate. Nu e nicio preluare, nu face ăsta preluări, ăsta e în stare să facă preluări din astea pe la spate? Nu pot să accept că la această fază este penalty. E fault în atac, am jucat fotbal. Eu am jucat fotbal și am driblat și eu la viața mea, dar așa ceva nu am făcut și îmi pare rău, că aș fi scos și eu câteva penalty-uri așa”, a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe