Andrea Pirlo i-a dat o veste proastă lui Drăgușin: „Nu, nu este pregătit pentru asta”

Radu Bordei 24.01.2021, 13:36
Andrea Pirlo i-a dat o veste proastă lui Drăgușin: „Nu, nu este pregătit pentru asta”

Andrea Pirlo i-a dat o veste proastă lui Drăgușin. Mai mult ca sigur fundașul român nu va fi titular în meciul campioanei cu Bologna, din Serie A. Chiar dacă tehnicianul „Bătrânei Doamnei” are încredere în calitățile fundașului român, nu consideră că este pregătit pentru miza din Serie A. 

Andrea Pirlo a făcut declarațiile în cadrul unui interviu la Juventus TV, canalul oficial al torinezilor.

Andrea Pirlo i-a dat o veste proastă lui Drăgușin. Totuși, se bazează pe el în viitor

Pirlo știe că meciul cu Bologna este unul foarte important, mai ales după eșecul liderului Milan. Juventus trebuie să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. De aceea antrenorul dorește să trimită pe teren cea mai bună formulă. Se bazează pe jucători experimentați, de aceea consideră că Drăgușin nu este încă pregătit să fie titular în formula de bază a torinezilor.

Totuși, antrenorul dorește să îi dea mai multe minute fundașului, așa că Drăgușin va fi aproape sigur titular în Cupa Italiei. Torinezii vor juca în sferturi cu SPAL, iar românul va lua un loc în centurl defensivei campioanei Italiei.

Pirlo îi promite lui Drăgușin mai multe minute în Cupa Italiei

Drăgușin este comparat cu Van Dijk

După cele 3 meciuri disputate de Drăgușin în acest sezon, presa din Italia îl compară cu puternicul fundaș de la Liverpool. „Olandezul este idolul lui Drăgușin, iar românul chiar seamănă cu eroul său. Este foarte puternic, are calități native impresionante. Când va crește va fi un fundaș greu de bătut” își caracterizează cei de la Gazzetta dello Sport.

Prestigiosul cotidian italian anunță că gruparea negociază deja prelungirea contractului scadent în 2022. Ziariștii italieni sunt convinși că Drăgușin are un viitor la Juventus. Fundașul și-a exprimat deja dorința de a continua, după succesul în Supercupă, primul lui trofeu la Torino. „Primul dintre multe altele” a scris fundașul, dar mai trebuie să se înțeleagă cu clubul la detaliile contractului.

Poate pleca împrumut la Sassuolo

Chiar dacă va semna un contract nou cu Juventus, Drăgușin ar putea pleca împrumut ca să prindă mai multe minute în Serie A. Sassuolo ar putea fi o variantă perfectă, mai ales că Drăgușin l-ar avea alături și pe Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei României este titular în centrul apărării lui Sassuolo. Juventus dorește un atacant de la gruparea din Serie A, iar Drăgușin ar putea pleca împrumut, la schimb.

Juventus știe că trebuie să se grăbească cu contractul, pentru că fundașul român este la căutare în Europa. Grupări importante de pe continent au pus ochii pe tânărul fundaș, iar acesta nu va duce lipsă de oferte.

Urmăriți Playsport.ro și pe