Italienii, anunț de senzație: ”Mourinho a pus ochii pe Drăgușin!”

Mihai Cheles 21.01.2021, 21:55
Italienii, anunț de senzație: ”Mourinho a pus ochii pe Drăgușin!”

Jurnaliștii italieni anunță că Jose Mourinho a pus ochii pe Radu Drăgușin, de la Juventus Torino. Pentru internaționalul român de tineret ar fi cu adevărat mutarea carierei. În acest moment, România nu are reprezentant în cel mai puternic campionat din lume – Premier League.

Tottenham nu este singura din Anglia care l-ar dori pe tânărul fundaș. Newcastle United s-a înscris și ea pe lista formațiilor interesate, anunță jurnalistul italian Gianluigi Longari. Acesta este cunoscut pentru relațiile sale foarte bune cu impresarii italieni și străini.

Italienii, anunț de senzație: ”Mourinho a pus ochii pe Drăgușin!”

În acest sezon de Premier League, Tottenham Hotspur se află pe locul 5, cu 33 de puncte, imediat sub granzii United – 40, City – 38 , Leicester -38  și Liverpool -34. Dacă s-ar transfera la Tottenham, Drăgușin ar evolua pe același post cu Davinson Sanchez, Eric Dier, Toby Alderweield, Joe Rodon și Japhet Tanganga.

De partea cealaltă, Newcastle United nu traversează cea mai bună perioadă a sa. Este doar pe locul 15, cu 19 puncte. A acumulat două puncte în ultimele șapte etape. Steve Bruce îi are în defensivă pe Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Ciaran Clark și Federico Fernandez.

Contractul lui Denis Radu Drăgușin cu Juventus Torino expiră în vara acestui an, iar fotbalistul poate semna pre-contract cu orice formație dorește. Oficiali celor de la Juve încearcă să-l convingă pe român să semneze prelungirea contractului, însă Drăgușin cere asigurări că va primi mai multe șanse de a juca.

Concurența de la Juventus este una acerbă, cu Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini și Merih Demiral. Prea mult pentru un tânăr de doar 18 ani. Acesta se teme că va semna cu Juve și va deveni o eternă rezervă. Cel puțin până când se vor retrage Chiellini și Bonucci.

RB Leipzig a înaintat o ofertă către jucător

Presa internațională a scris că oficialii celor de la Leipzig, s-ar fi întâlnit deja cu jucătorul și impresarul său, Florin Manea, iar o ofertă a fost înaintată. Românul nu le-a oferit niciun răspuns, pentru moment. Dacă va accepta, Drăgușin ar deveni fotbalistul nemților din vară. Asta dacă nu cumva RB Leipzig va înainte o ofertă financiară și către Juventus, iar fotbalistul va pleca de pe acum

Recent, Juventus Torino a încercat să transfere un atacant de la Sassuolo, însă clubul a cerut să fie inclus în tranzacție și Radu Drăgușin. Campioana Italiei a refuzat să onoreze acest aspect, iar negocierile cu Sassuolo decurg acum diferit.

Urmăriți Playsport.ro și pe