Andreea Esca și Alexia Eram, poză de colecție cu un star de la Barca! ”Alexia, asta e pentru tine!”

Giosanu Catinca 26.03.2021, 14:47
Andreea Esca și Alexia Eram, poză de colecție cu un star de la Barca! ”Alexia, asta e pentru tine!”

Andreea Esca a fost luată prin surprindere în momentul în care a asaltat-o un star de la Barca. Internaționalul în vârstă de 34 de ani i-a cerut faimoasei prezentatoare de televiziune să facă o fotografie cu el. În cele din urmă, jurnalista a spus că acceptat să facă poza respectivă doar pentru fiica ei, Alexia Eram. Cine este celebrul fotbalist care a surprins-o pe prezentatoarea Ştirilor ProTV?

Andreea Esca și Alexia Eram, poză de colecție cu un star de la Barca!

La scurt timp după ce s-a fotografiat cu fotbalistul spaniol, ”starul de la pupitru” a urcat poza pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.

În imagine se poate vedea cum Gerard Pique, căci despre el este vorba, le ține de șold pe Andreea Esca și pe fiica ei. Momentul a fost surprins la Hotel Versace, celebra locație de lux din Dubai, acolo unde totul este branduit cu numele celebrului designer.

Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard Pique
Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard Pique

”Alexia, asta e pentru tine!”

Chiar dacă a acceptat să facă poze cu mega-star de la Barcelona, Andreea Esca se ține tare! Prezentatoarea tv a spus inițial că motivul pentru care nu l-a refuzat pe Gerard Piqué este copilul ei. Deși e fană Real, iar Piqué e la FC Barcelona, Esca a declarat că a făcut totul de dragul lui Aris, fiul ei, care este mare fan.

@arismelkior crezi că i-am spus cu cine țin? Nuuuu. I-am zis că tu ești fanul lui. PS: Nu credeam că e atât de înalt…”, a scris Andreea Esca pe poză.

În momentul în care cei trei s-au fotografiat, Shakira nu era în peisaj. Rămâne de văzut dacă artista va fi geloasă ori nu pe întâlnirea de gradul 0.

S-a vindecat de Covid-19

Andreea Esca s-a îmbolnăvit de Covid-19 în luna iulie a anului trecut, însă reacțiile oamenilor nu au fost tocmai cele pe care le aștepta.  Vedeta a fost acuzată că ar fi mințit în legătură cu boala pulmonară. Printre cei care i-au contestat boala se numără inclusiv Dan Bittman, solistul Holograf.

De curând, cunoscuta jurnalistă le-a dat o replică dură celor care i-au contestat boala, inclusiv Dan Bittman, solistul Holograf.

Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe hateri). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook.”, a declarat prezentatoarea pe YouTube.