Cât a ajuns să valoreze Eden Hazard după accidentări. Real Madrid îl cedează la preț de nimic

Bordei Radu 25.03.2021, 14:37
Cât a ajuns să valoreze Eden Hazard după accidentări. Real Madrid îl cedează la preț de nimic

Cât a ajuns să valoreze Eden Hazard după accidentări. Când Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro pentru belgian, în 2019, toată lumea era convinsă că madrilenii au dat lovitura. Realul suferea după Cristiano Ronaldo, iar Hazard era văzut drept cea mai bună opțiune. Mijlocașul ofensiv era cel mai bun fotbalist din Premier League și mulți îl considerau cel mai bun din lume, după „fenomenele” Messi și Cristiano Ronaldo.

Hazard era așteptat să treacă la un nivel și mai înalt. Belgianul trebuia nu doar să aducă mai multă fantezie și creativitate în jocul Realului, dar să și înscrie goluri multe. Din păcate, lucrurile nu au mers deloc așa cum se aștepta toată lumea.

Cât a ajuns să valoreze Eden Hazard după accidentări. Real Madrid îl poate ceda la preț de nimic

Hazard era cotat la 150 de milioane de euro în 2019, iar fanii Realului aveau așteptări mari. Din păcate, a urmat o serie de accidentări care au blocat total cariera belgianului în tricoul Realului. Numai puțin de 11 probleme serioase de sănătate l-au măcinat pe Hazard în acești doi ani. Practic, Hazard nu a reușit să prindă nicio perioadă mai lungă de timp în care să evolueze și să își intre în ritm.

Și Zidane pare că s-a săturat de problemele lui Hazard

De fapt, Hazard a prins doar 36 de meciuri în aceste două sezoane. Mijlocașul ofensiv a reușit doar 4 goluri și 7 pase decisive, cifre insuficiente pentru pretențiile celor de la Real. Mai ales când vorbim de unul din cei mai buni fotbaliști din lume.

De aceea și cota vedetei s-a prăbușit. Acum belgianul este evaluat la 40 de milioane de euro, cu mult sub suma pentru care a fost transferat.

Nici Zidane nu mai știe ce să facă cu starul belgian

Ultima accidentare a survenit în urmă cu puțin timp, iar Zidane a rămas și el fără replică. Antrenorul francez visa de ani de zile să lucreze cu atacantul belgian. Acum, însă, nu mai știe cum să scoată ce este mai bun din fotbalist. Singura veste bună este că belgianul nu se va opera și va încerca alte forme de tratament. Zidane încă mai speră să îl aibă disponibil în Liga Campionilor. Realul are nevoie de fantezia lui Hazard pentru a spera la trofeu.

Cu toate acestea, conducerea nu mai pare convinsă că jucătorul își va mai reveni la forma de la Chelsea. Madrilenii se gândesc chiar, ca la vară, să încerce să scape de Hazard. Acesta este încă dorit de echipe din Premier League, iar Real, chiar dacă nu va câștiga mult, măcar va face rost de bani pentru alte transferuri importante.

Urmăriți Playsport.ro și pe