Andrei Cristea îl batjocorește pe Napoli: ”Nu știa să folosească laptopul”

George Drafta 13.11.2022, 14:36
Andrei Cristea îl batjocorește pe Napoli: ”Nu știa să folosească laptopul”

Revenirea lui Nicolo Napoli în fotbalul românesc a stârnit deja fel de fel de reacţii şi le-a trezit amintiri celor care de-a lungul timpului au lucrat cu italianul.

Unul dintre ele a fost povestit de Andrei Cristea. Cel care i-a fost fotbalist peninsularului la Poli Iaşi. Acolo unde Napoli a reuşit minunea de a-i salva pe moldoveni de la retrogradare dintr-o situaţie aproape fără ieşire. Fără să se bazeze prea mult pe …tehnologie!

„I-am dat un stick să-l bage în laptop și n-a știut să-l bage!”, a relatat fostul atacant, în prezent antrenor la CS Dinamo.

Care a continuat tot dezaprobator la adresa italianului.

„Îmi aduc aminte de momentul când Napoli s-a întors la Craiova, răspenultima oară, nici nu mai știu. Eu n-aș putea să accept să fiu scuipat sau înjurat la aeroport de suporteri.

În schimb, am avut antrenori italieni foarte buni. Mă refer la Bergodi, Zenga, Devis Mangia, Bonetti, au reprezentat această meserie cu brio. Bonetti a avut demnitate și a plecat când a simțit că nu mai e locul lui acolo”, a completat Cristea.

Nicolo Napoli, pe vrema când o antrena pe Poli Iaşi
Nicolo Napoli, pe vrema când o antrena pe Poli Iaşi

Cum a ajuns Mititelu să apeleze tot la Napoli

Patronul Craiovei nu a găsit o soluţie pentru banca tehnică care să îl mulţumească pe deplin după plecarea lui Marius Croitoru. Iar după câteva săptămâni de căutări în zadar s-a gândit că un nou mariaj cu Napoli nu ar fi de lepădat.

„Cu două ore înainte, nici nu voiam să aud de varianta asta. După aia, am avut un moment de reflecție și mi-am dat seama că fiecare zi care trece este împotriva noastră. Fanii nu au încredere în interimat și presiunea lor împovărează jucătorii. Am trecut peste niște orgolii, am spus că nu-l mai aduc pe Napoli. L-am sunat pe Nicolo și după vreo două minute și jumătate mi-a zis “Da”. Noi suntem singurii lui angajatori în ultimii ani.

El are niște lucruri pozitive, are și niște lucruri de care n-am fost mulțumit. Are niște amici prin Craiova, care i-au zis “Pune condiții, că n-are cum să nu accepte, e presiune mare”. Și a venit și mi-a zis că nu îi convine ce i-am propus. Apoi am zis “Pa, la revedere”. A jucat o cacealma cu mine, dar n-a ținut. Acum a venit pe aceleași condiții pe care i le-am propus și în vară. Doar că acum suntem într-o situație foarte grea, avem puține puncte”,  s-a destăinuit Adrian Mititelu, după alegerea făcută în această săptămână.