Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Pe el îl vrea la echipă

Gabriel Peneș 02.02.2021, 23:56
Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Pe el îl vrea la echipă

Odiseea numirii tehnicianului de pe banca oltenilor încă nu s-a încheiat. Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Atacantul pe el îl vrea la echipă. Adică, pe actualul interimar, Dragoș Bon, fostul secund al lui Papură și Bergodi. De altfel, sub conducerea lui, craiovenii au obținut prima victorie în opt etape. Ei au învins-o în această seară, într-o manieră categorică, pe Poli Iași, scor 3-0, chiar pe terenul acesteia.

Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei

Craiova a ieșit din zodia meciurilor fără victorie. Au învins la Iași cu 3-0. Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Pe el îl vrea la echipă. E vorba chiar de actualul interimar, Dragoș Bon. Bon a fost antrenorul secund atât în perioada Papură, cât și în mandatul lui Cristiano Bergodi.

Suntem foarte bucuroși că am ieșit din această pasă nefericită. Sperăm să o ținem tot așa. Sunt fericit că am înscris și sper să marchez cât mai mult de-acum încolo. Într-adevăr, nu ne-a ieșit jocul în ultima vreme, am facut multe egaluri, am ratat foarte mult și eu, a declarat Ivan la Look Sport+, citat de GSP.ro.

De altfel, atacantul craiovean a și înscris primul gol al partidei, în minutul 27. Celelalte reușite le-au aparținut lui Dan Nistor, minutul 35 și Alexandru George, minutul 57. Oltenii au dominat categoric confruntarea. În afara celor 3 goluri, elevii pregătiți în această seară de interimarul Dragoș Bon au mai câteva ocazii uriașe, între care două bare semnate în prima repriză

Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Pe el îl vrea la echipă
Andrei Ivan și-a spus părerea despre viitorul antrenor al Craiovei. Pe el îl vrea la echipă. Cu interimarul Dragoș Bon pe bancă, oltenii au obținut prima victorie în opt etape

Pe el îl vrea la echipă

Suntem obișnuiți cu Dragoș Bon, el a fost cu noi mereu. Suntem bine acum. Merită o șansă având în vedere că am câștigat. Dar vom vedea ce va fi pe parcurs. O să avem un meci foarte greu cu Dinamo. I-am urmărit în ultima perioadă și am văzut că au câștigat multe jocuri”, a mai declarat Ivan.

Craiova nu mai câștigase în Liga 1 din 14 decembrie 2020 , scor 2-1 cu UTA. De-atunci, juveții au bifat o înfrângere și 6 remize consecutive!  Craiova și-a consolidat locul 3, cu 40 de puncte, la 5 de liderul FCSB și 4 de CFR Cluj. Poli Iași rămâne ultima în campionat și după această partidă. Moldovenii au 5 înfrângeri în ultimele 5 etape!

Patronul juveților ar cam vrea un antrenor străin, cu experiență

Mihai Rotaru, patronul clubului oltean, încă mai caută înlocuitor pentru Corneliu Papură. El are o listă vehiculată prin presă, de nume ale unor tehnicieni cu experiență. Mai ales străini, ponderea fiind de 80% pe lista deja faimoasă, după cum declara chiar Rotaru. Inițial era dat ca sigur Laurențiu Reghecampf, dar înțelegerea nu s-a mai finalizat. S-a vorbit despre ex-antrenorul Stelei, israelianul Ronny Levy, de italienii Alberto Maserani și Ciro Ferrara. Apoi, de alți doi italieni și un portughez. Ultimul apărut pe lista favoriților este Walter Zenga, alt fost antrenor al Stelei.

Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost”, a declarat Rotaru la Pro X.