Andrei Prepeliță, mulțumit la final de sezon: „Eu cred că am obținut maximum” FC Argeș a jucat în playoff în cel de-al doilea an după promovare

Moldoveanu Camelia 23.05.2022, 23:07
Andrei Prepeliță, mulțumit la final de sezon: „Eu cred că am obținut maximum” FC Argeș a jucat în playoff în cel de-al doilea an după promovare

FC Argeș a pierdut meciul contra FC Voluntari, scor 0-1, însă a fost o partidă fără miză pentru piteștenii. Echipa antrenată de Andrei Prepeliță încheie acest sezon pe locul 6 în playoff, cu 27 de puncte și 5 înfrângeri în ultimele 5 meciuri. Ilfovenii și-au adjudecat victoria după 23 de secunde de la startul partidei.

FC Argeș a atins maximul posibil? Prepeliță, mulțumit pe final de sezon

Echipa lui Andrei Prepeliță a încasat singurul gol al partidei încă din primul minut al partidei. Cu toate că au încercat să restabilească egalitatea, fotbaliștii celor de la FC Argeș nu au avut nicio șansă în fața FC  Voluntari. Ce-i drept, chiar dacă ar fi câștigat locul din clasament ar fi fost același.

Mă așteptam la mai mult de la ei, însă în același timp trebuie să fiu realist. Ne-am depășit condiția, această poziție ne-a arătat realitatea. Am arătat altfel înainte de a intra în playoff, am văzut și punctele mai slabe ale unor jucători, iar asta o să ne ajute să definitivăm lucrurile pentru anul viitor.

Eu îmi propun mai mult, așa cum am spus la început de sezon: „îmi propun playoff-ul”. Nu mulți m-au crezut că ajung în playoff, dar eu cred că am obținut maxim de a unii dintre ei. Ei intră în vacanță, noi intrăm la muncă. Facem strategia.

(n.r. reporter: Ați semnat un nou contract?) Sunt mulți jucători la final de contract (n.r. evită răspunsul), am început să ne interesăm de jucători pe anumite posturi și o să vedem în perioada următoare ce o să aducem.”, a spus Andrei Prepeliță la finalul meciului pierdut cu FC Voluntari.

Ganea a găsit explicația: „Mingea n-a vrut să intre în poarta adversă”

George Ganea este și el mulțumit de locul pe care echipa sa încheie acest sezon. În același timp, acesta a găsit și o explicație pentru eșecul cu FC Voluntari:

Nu a fost vorba de relaxare astăzi, cred că am făcut un meci bun. Din păcate, mingea n-a vrut să intre în poarta adversă. Deși am făcut un playoff slab, suntem mulțumiți că am dus Piteștiul între primele 6 echipe
George Ganea, atacant FC Argeș.

Alexandru Ișfan a ținut să sublinieze evoluția remarcabilă a celor de la FC Argeș:

Eu am venit de la Mioveni, din Liga a 2-a, așa că playoff-ul și în semifinala de Cupă au fost o performanțe pentru mine. Eu îmi doresc să rămân la Argeș, vreau să ajut echipa si să mă dezvolt aici ca fotbalist
Alexandru Ișfan, mijlocaș FC Argeș

Echipele de start:

FC ARGEȘ: Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat – Șerban, Honciu – Ișfan, Ganea, Dumitru – Fatai

REZERVE: Micle, Arias, Moisie, Crivac, Dumitrașcu, Dinoci, Oprescu, Boldor, Palic
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FC VOLUNTARI: Popa – Meleke, Tamaș, Armaș(cpt), Vlad – Miranda, Droppa, Rață – Costin, L. Fulop, Lopes

REZERVE: Râmniceanu, Andres, Achim, Briceag, Tavares, Ilie, Merloi, Golan, Tehe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran / A1: Adrian Popescu / A2: Cristian Marius Marchidanu / Observator: Nicolae Marodin