FC Argeș – FC Voluntari, 0-1. Ilfovenii termină sezonul pe locul 4 în playoff. Final de campionat dezastruos pentru piteșteni

FC Argeș – FC Voluntari, 0-1. Ilfovenii termină sezonul pe locul 4 în playoff. Final de campionat dezastruos pentru piteșteni

FC Argeș și FC Voluntari se duelează în ultimul meci al acestei ediții de Liga 1, în afara meciurilor de baraj. Partida de la Pitești poate fi urmărită de la 20:30 pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport, dar și în format live text pe playsport.ro.


FINAL de meci și playoff! FC Argeș – FC Voluntari, 0-1

Info: Cu această victorie, FC Voluntari își asigură locul 4 în playoff. Cea mai bună clasare din istoria clubului ilfovean.

MIN 90: Ambele echipe par împăcate cu rezultatul care se află pe tabelă încă din primul minut al partidei.

MIN 87: Argeșenii încearcă fără succes să se aproprie de poarta celor de la FC Voluntari. Apărarea ilfovenilor a reacționat perfect.

MIN 84: Rață ratează încă o ocazie importantă pentru FC Voluntari. Croitoru reușește să devieze balonul printr-o intervenție bună.

MIN 82: Ilfovenii joacă fără emoții, în timp ce piteștenii par extrem de obosiși în ultimele minute din payoff.

MIN 80: Rață, marcatorul golului, a șutat iar pe lângă poartă. Ilfovenii se apropie tot mai periculos de poarta lui Croitoru.

Info: Huiduielile fanilor, puțini în tribune, răsună pe stadion.

MIN 76: Piteștenii caută să se apropie de poarta adversă, dar acțiunile sunt slabe și fără finalizare.

MIN 74: FC Voluntari reîncepe atacurile repetate asupra porții celor de la FC Argeș.

MIN 72: Lopes șutează cu putere, dar ușor pe lângă poarta apărată de Croitoru.

MIN 70: Piteștenii nu reușesc să-i pune deloc în dificultate pe cei de la FC Voluntari.

MIN 68: Jocul își pierde treptate din intensitate. Ilfovenii caută să se mențină în avantaj, fără a ataca prea mult poarta advers.

MIN 66: Ilfovenii au un joc relaxat, însă vizibil superior adversarilor. Mingile sunt îndepărtate cu ușurință de poarta apărată de Popa.

MIN 64: Echipa piteșteană beneficiază de încă o lovitură de la colț, dar așa cum a făcut de fiecare dată în acest meci, faza fixă a fost irosită rapid.

MIN 62: FC Argeș nu reușește să readucă echilibrul în meci. Fotbaliștii antrenați de Liviu Ciobotariu țin bine de scor.

MIN 59: Lovitură de la colț bătută slab de FC Voluntari. Mingea a sărit întâmplător până spre mijlocul terenului.

MIN 56: Popa a apărat o minge scăpată de apărarea propriei echipe. Portarul ilfovenilor nu a avut mari emoții.

MIN 55: Indiferent de rezultat, argeșenii rămân pe aceeași poziție. Acest lucru se poate observa și în jocul elevilor lui Prepeliță.

MIN 53: Ilfovenii își apără cu succes avantajul obținut în primele 20 de secunde ale primei reprize.

MIN 51: Cele două echipe duc duelul mai mult la mijlocul terenului. Niciunul dintre portari nu a fost pus în dificultate în repriza secundă.

MIN 48: Rață a pierdut iar mingea în fața porții adverse. Formația piteșteană a reușit să îndepărteze pericolul.

MIN 46: Corner executat iar de Ganea. Din nefericire, argeșenii nu fructifică nici această fază fixă.

MIN 45: A reînceput meciul! Este ultima repriză din playoff.


MIN 45: PAUZĂ!


MIN 45 +1: Voluntariul își păstrează avantajul fără prea mari probleme. FC Argeș a avut o singură ocazie notabilă, dar Popa a apărat fără prea mari probleme.

MIN 43: Acțiunile celor de la FC Argeș sunt ușor destabilizate de către FC Voluntari. Ilfovenii nu au mari emoții în fața adversarilor.

MIN 40: Jocul începe să-și piardă din dinamică înainte cu câteva minute de pauză. Duelul se duce, în mare parte, la mijlocul terenului.

MIN 37: Meleke a irosit o ocazie bună a celor de la FC Voluntari. Lovitură slabă și mult pe lângă bara porții.

Info: Galeria celor de la FC Voluntari domină prin scandări.

MIN 34: Lovitură liberă pentru FC Argeș. Honciu a executat puternic, însă balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Popa.

MIN 32: Apărarea celor de la FC Argeș își face și ea treaba extrem de bine, oprind cu succes asalturile ilfovenilor.

MIN 30: FC Voluntari pierde mingea cu ușurință în fața porții adverse. Argeșenii profită de fiecare ocazie pentru a duce mingea în jumătatea adversă de teren.

MIN 28: Cristi Costin a ratat o ocazie uriașă, lovind mingea din cădere. Croitoru a prins balonul în brațe.

MIN 25: FC Argeș a reușit să irosească încă o lovitură de la colțul terenului. Ganea a lovit chiar zidul adversarilor.

MIN 22: Argeșenii caută să se apropie tot mai mult de poarta celor de la Voluntari, dar execuțiile sunt mult peste poartă sau extrem de slabe.

MIN 19: Elevii lui Andrei Prepeliță nu reușesc să-i pună probleme serioase portarului Popa. În același timp, apărarea celor de la voluntari își face treaba foarte bine în continuare.

MIN 16: Voluntariul s-a apropiat periculos de poarta adversă, însă faza s-a încheiat cu un șut mult peste poartă dat de Rață, autorul golului.

MIN 15: Argeșenii caută să readucă echilibrul în joc printr-o reușită, dar ilfovenii se apără cu succes în fața propriului careu.

MIN 13: Două lovituri consecutive de la colțul terenului nefructificate de elevii lui Andrei Prepeliță.

MIN 11: Prima lovitură de la colț a partidei este a celor de la FC Argeș, însă încheiată fără a pune în pericol poarta echipei adverse.

MIN 8: Elevii lui Liviu Ciobotariu trag tare pentru a-și mări diferența față de oaspeți. Cu toate acestea, indiferent de rezultatul acestui meci, sezonul acesta se o să se înregistreze cea mai bună clasare în Liga 1 a echipei Ilfovene (locul 4 sau 5).

Info: Tribunele stadionului „Nicolae Dobrin”, Pitești,  sunt aproape goale. Rezultatele argeșenilor din acest sezon par să-i fi dezamăgi pe fani.

MIN 4: FC Argeș se apropie periculos de poarta apărată de Popa.

MIN 1: GOOOOOL, VOOOOOLUNTAAAARI! După 20 de secunde. Rață, cel mai bun jucător al ilfovenilor a reușit să deschidă scorul într-un timp extrem de scurt. FC Argeș pornește această partidă cu un „handicap”.

MIN 1: A început partida!


Echipele de start, FC Argeș – FC Voluntari

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Mușat – Ișfan, Șerban, Honciu, Dumitru – Fatai, Ganea

FC Voluntari: Popa – Meleke, Tamaș, Armaș, Vlad – Ricardinho, Droppa, Rață – Costin, Fulop, Lopes

FC Argeș – FC Voluntari, meci cu miză doar pentru ilfoveni

Singura miză a acestui meci este a celor de la Voluntari, care sunt extrem de aproape de a-și securiza locul 4 în clasament, cea mai bună performanță din istoria clubului ilfovean. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are nevoie de doar un egal pentru a fi sigură că termină sezonul peste Farul Constanța.

Înaintea meciului cu FC Argeș, FC Voluntari este la egalitate de puncte cu echipa lui Gică Hagi. Dar, în cazul în care ilfovenii vor pierde la Pitești, atunci constănțenii vor trece peste ei în clasament. În play-off și play-out, în caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este reprezentat de numărul punctelor pe care cele două echipe le-au avut la finalul sezonului regulat. Asta, după criteriul legat de înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regulat. Acolo, FC Voluntari a beneficiat de rotunjire, în vreme ce Farul nu. Deci, în acest moment, constănțenii sunt în avantaj.

Farul Constanța a obținut 48 de puncte după primele 30 de etape, în vreme ce FC Voluntari a obținut 47 de puncte. Așadar, echipa lui Liviu Ciobotariu are neapărat nevoie de minim un egal în Trivale pentru a termina sezonul pe locul 4, fapt ce ar aduce clubului ilfovean câteva zeci de mii de euro în plus din drepturile de televizare. Dar doar atât, pentru că această poziție nu duce în cupele europene.

De partea cealaltă, FC Argeș nu mai are nicio miză în acest meci. Cum de altfel s-a întâmplat de mai multe etape. Piteștenii sunt siguri deja de ceva timp că vor termina pe ultimul loc în play-off, la prima participare din istorie. Meciurile din ultimele etape au fost doar de pregătire pentru echipa antrenată de Andrei Prepeliță. Și la fel este și va fi și cel cu FC Voluntari.

În turul din play-off, FC Argeș a învins FC Voluntari în deplasare cu scorul de 1-0. Singurul gol al acelui meci a fost marcat de Martin Raynov în minutul 80. Cele două echipe s-au întâlnit recent și în semifinalele Cupei României. Câștig de cauză au avut de această dată ilfovenii. Ei s-au calificat în finală după două victorii, 2-0 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. În finală, echipa lui Liviu Ciobotariu a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-2, pe stadionul Rapid-Giulești.

Echipele probabile:

FC Argeș: 22. Croitoru l 2. Tofan, 5. Turda, 17. Dobrosavlevici, 30. Mușat l 89. Honciu, 26. Moisie l 11. Ișfan, 8. I. Șerban, 9. Cr. Dumitru l 19. G. Ganea
Rezerve: 33. Micle, 6. Al. Crivac, 13. Oprescu, 21. Palici, 25. Boldor, 27. Tudor, 28. Arias, 29. Dumitrașcu, 90. Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: 71. M. Popa l 13. D. Ciobotariu, 30. Tamaș, 5. Armaș, 6. Briceag l 3. Meleke, 66. Droppa l 24. Ricardinho, 22. Rață, 14. Marcelo l 77. Nemec
Rezerve: 12. Râmniceanu, 2. Achim, 10. Merloi, 18. Helder, 21. Al. Ilie, 23. Al. Vlad, 80. L. Fulop, 98. Cr. Costin
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran / A1: Adrian Popescu / A2: Cristian Marius Marchidanu / Observator: Nicolae Marodin

Urmăriți Playsport.ro și pe