Andrei Vlad, o nouă gafă de coșmar. „Messi al portarilor” a îngropat-o pe FCSB cu FC Argeș. FOTO

Robert Zanfir / 03.03.2022, 21:55

Andrei Vlad (22 de ani) a greșit încă o dată impardonabil. Portarul a pasat direct la adversar, iar FC Argeș a deschis scorul cu FCSB. Partida a contat pentru runda 29 din Liga 1, penultima din sezonul regular.

FCSB venea după eșecul de acasă, 0-2 cu Farul, iar CFR Cluj nu a ratat ocazia de a se distanța la 14 puncte de principala rivală în lupta pentru campionat. Cu gazdele din Pitești în căutarea unei calificări miraculoase în play-off, misiunea lui Toni Petrea a devenit și mai dificilă în urma absențelor din lot.

Andrei Vlad, o nouă gafă de coșmar. „Messi al portarilor” a îngropat-o pe FCSB cu FC Argeș

FCSB a venit la Pitești cu gândul de a păstra cât de cât șanse în cursa cu CFR Cluj. Dar seria nefastă din ultima vreme a roș-albaștrilor a fost desăvârșită de Andrei Vlad. Gafeurul de serviciu din poarta bucureștenilor a mai dat o dată cu bâta în baltă.

În minutul 16 a primit o minge din partea lui Ovidiu Popescu și a încercat să paseze scurt înapoi. S-a precipitat, iar mingea a ajuns la picioarele lui Cristi Tănase.

Fostul jucător al FCSB a pasat scurt pentru George Ganea, iar atacantul venit de la Farul a împins ușor mingea în poarta părăsită de nefericitul goalkeeper (Min. 16).

Imediat după pauză, a venit și nota de plată pentru Andrei Vlad. A fost schimbat cu Târnovanu și se pare că creditul lui la FCSB s-a terminat.

Valentin Crețu, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Florin Tănase și Sorin Șerban nu au făcut parte din lot din cauza unei răceli.

Nici Vinicius nu a făcut deplasarea la Pitești. Fundașul este indisponibil din cauza accidentării din partida cu Farul.

Pentru gazde, victoria este vitală în cursa pentru calificarea în play-off. Dacă vor obține cele trei puncte cu FCSB, jucătorii lui Andrei Prepeliță vor juca finala pentru play-off cu FC Botoșani. Partida este programată pe 7 martie, pe terenul moldovenilor.

FC Argeș – FCSB. ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, I. Șerban – Diogo Viana, Cr. Tănase, Ișfan – G. Ganea
Rezerve: Micle, Boldor, Mușat, Moisie, D. Dumitrașcu, Palic, Said, Fatai
Antrenor: Andrei Prepeliță

FCSB: A. Vlad – I. Cristea, Miron, Ov. Popescu – Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe – Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, M. Tănasă, A. Burlacu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad – Arad) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti – Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava – Suceava)

George Ganea este felicitat de Cristi Tănase, după ce a deschis scorul cu FCSB. FOTO: Playsport