Andrei Vlad, sincer după remiza de la Giurgiu. „Nu mă gândesc să-i iau locul lui Niță la națională”

Marian Cărăvan / 04.04.2021, 22:51
Andrei Vlad, sincer după remiza de la Giurgiu. „Nu mă gândesc să-i iau locul lui Niță la națională”

FCSB și Universitatea Craiova au remizat, 0-0, la Giurgiu, în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1. Roș-albaștrii se mențin pe primul loc, cu 64 de puncte, păstrând distanța de șapte puncte față de gruparea din Bănie. Craiova a ratat un penalty, prin Cicâldău, și și-a creat mai multe ocazii de a marca. Că oltenii nu au plecat cu toate cele trei puncte i se datorează portarului celor de la FCSB, Andrei Vlad. Andrei Vlad a fost sincer după remiza de la Giurgiu.

Andrei Vlad, sincer după remiza de la Giurgiu

Universitatea Craiova a dominat jocul de la Giurgiu, cu FCSB. Oltenii au ratat și un penalty, prin Cicâldău, și și-au creat și alte ocazii de a marca. Că oltenii nu au plecat victorioși de la Giurgiu, i se datorează portarului roș-albaștrilor, Andrei Vlad. A fost inspirat la penalty-ul executat de Alexandru Cicâldău, în minutul 61. A ghicit colțul și a împiedicat deschiderea scorului. Oltenii au fost mai periculoși în atac, raportul ocaziilor fiind clar în favoarea lor. FCSB a avut prima ocazie cu adevărat periculoasă abia după minutul 80, prin Florin Tănase.

Revenit de la echipa națională, Andrei Vlad s-a dovedit inspirat în această seară, în poarta FCSB. Goalkeeper-ul liderului Ligii 1 a dat dovadă de sinceritate și de fair-play la finalul meciului, atunci când a fost întrebat dacă e pregătit să-i ia locul lui Florin Niță la echipa națională. Andrei Vlad, sincer după remiza de la Giurgiu.

Este un punct important pentru noi, dar ne pare rău că n-am luat cele trei puncte. Sunt fericit că am revenit de la națională. Trebuie să facem un meci bun la Sepsi în ultima etapă a sezonului regular. Nu mă gândesc să-i iau locul lui Niță la națională. Sunt concentrat la echipa de club. Deocamdată trebuie să joc aici meci de meci și vedem mai încolo ce va fi și la echipa națională”, a spus Andrei Vlad, după meciul cu Craiova.

Andrei Vlad, sincer dupa remiza de la Giurgiu
Andrei Vlad, sincer dupa remiza de la Giurgiu

Caseta tehnică FCSB – Universitatea Craiova

FCSB: Vlad – Ov. Popescu (Creţu ’46), Miron, I. Cristea, Radunovici (Panţîru ’46) – Olaru, Şut (Simion ’89), Oaidă (Vînă ’46) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Istrate ’68). Antrenor Anton Petrea;

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp (Bălaşa ’70), M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Camara (Căpăţână ’86), Cicâldău (Bic ’86), Baiaram (Koljici ’79) – A. Ivan. Antronor Marinos Ouzounidis.

Cartonaşe galbene: Cristea ’15, Petrea (antrenor) ’48, Neubert (preparator fizic) ’52 / Mateiu ’24, Camara ’42, Nistor ’44 Vătăjelu ’65.

Arbitri: Adrian Cojocaru – Vladimir Urzică şi Mihai Marica – Sorin Costreie;

Observator de arbitri: Irina Mirt.

Lider este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.