Angelescu nu crede în declarațiile lui Becali împotriva FRF. „E doar pentru media”

Giosanu Catinca / 20.06.2022, 14:40
Angelescu nu crede în declarațiile lui Becali împotriva FRF. „E doar pentru media”

Conducerea Federației Române de Fotbal a fost aspru criticată după eșecurile naționalei României. Răzvan Burleanu a fost contestat de patronul celor de la FCSB, însă Victor Angelescu nu a luat în serios declarațiile lui Gigi Becali.

Victor Angelescu nu e de acord cu Gigi Becali

Finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu, a reacționat după ce Gigi Becali a spus că va face toate demersurile pentru a încerca să-l înlăture pe Răzvan Burleanu de la conducerea FRF.

Eu cred că domnul Becali a spus-o mai mult pentru media. A fost o Adunare Generală la FRF recent, putea să aibă acolo o inițiativă. Sunt convins că dânsul nu are așa ceva în minte. Nu vreau să comentez.

Haideți să fim serioși! Dacă voia să fie Gică Popescu președinte, ar fi candidat la alegeri. Au fost alegerile, nu are rost să mai vorbim acum!

Eu, pentru aceste patru meciuri ale naționalei, nu sunt mulțumit. Dar nu cred că poți să dai vina pe președintele FRF. Este o vină comună, a antrenorului, a jucătorilor. Nu cred că este în regulă să vorbim despre o singură persoană, președintele FRF. E clar că rezultatele nu sunt bune și trebuie făcut ceva. Dar eu mă concentrez pe clubul nostru.”, a declarat Victor Angelescu, pentru sport.ro.

”De unde să știu eu că se duce la vot? Știam eu cu cine votează?”

Indiferent ce demersuri va face Gigi Becali, el nu va beneficia de susținerea celor de la Rapid București.

Milionarul din Pipera nu înțelege cum de Burleanu a reușit să obțină cel de-al treilea mandat la șefia FRF. El susține că nu știa că Vali Argăseală avea de gând să îi ofere votul lui Burleanu.

Federația a pus în statut că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experiență și au votat sclavii! L-am votat eu pe Burleanu? L-a votat Argăseală, că e prieten cu el. Când nu există concurent, cu cine să votezi?

Niciun președinte de club din țara asta nu are forța să conducă președinția Federației. Acum, noi ce facem? Nu mai conducem Federația de Fotbal? Nu mai poate candida nimeni că trebuie să ai cinci ani la conducerea unui club. Argăseală nu poate să conducă Federația, el poate doar la club.

Burleanu l-a cumpărat și pe Vali Argăseală! De unde să știu eu că se duce la vot? Știam eu cu cine votează? Îl duce în Israel, Macedonia, Iordania, îl duce la Monte Carlo. L-a cumpărat și pe Vali. Ce să decid eu dacă Vali se duce la vot?”, a mai spus Becali, la Pro Arena.