Declarația de independență a Rapidului! Dan Șucu a surprins la primul comunicat alături de Victor Angelescu, la conducerea alb-vișiniilor: „Nu vom sta cu mâna întinsă”

Robert Zanfir 24.05.2022, 16:31
Declarația de independență a Rapidului! Dan Șucu a surprins la primul comunicat alături de Victor Angelescu, la conducerea alb-vișiniilor: „Nu vom sta cu mâna întinsă”

Rapid București a anunțat că Dan Șucu este noul acționar al Rapidului. Omul de afaceri va deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca Victor Angelescu. Prezentarea noului șef din Giulești va avea loc miercuri, 25 mai, de la 13:00, pe stadionul Giulești.

Rapidul a ratat finalul de sezon, în ciuda unui debut entuziasmant al lui Adi Mutu. Cristi Săpunaru și compania nu vor să dea cu piciorul unui nou sezon în cupele europene, astfel că echipa a intrat deja în faza „organizării de șantier”. Totuși, sunt și oameni care privesc cu reticență noua față a echipei. Daniel Pancu a tras un semnal de alarmă la Playsport Live.

Dan Șucu a surprins la primul comunicat alături de Victor Angelescu, la conducerea Rapidului

Noul patron al Rapidului a transmis un comunicat prin care anunță că „vișiniii” nu vor accepta sprijinul politic și nu vor sta cu mâna întinsă la banii publici. Alături de Victor Anglelescu, proprietarul Mobexpert a transmis un mesaj fanilor, prin intermediul site-ului oficial al echipei.

„PROMISIUNE PENTRU RAPID

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși.”, acționariatul FC Rapid București, Victor Angelescu & Dan Șucu.

Pancu, despre venirea lui Dan Șucu alături de Victor Angelescu: O să fie o problemă!

Prezent în studioul Playsport Live, Daniel Pancu a tras un prim semnal de alarmă despre venirea lui Dan Șucu în Giulești. Fostul mare atacant al Rapidului se îndoiește că vor curge laptele și mierea la echipă.

„E foarte complicat. Când mai mult de un om într-un club… adică plecând de la doi până la șapte, cum era cazul la Dinamo, o să intervină la un moment dat o problemă.

Asta e problema mea și gata, am terminat”, a reacționat Daniel Pancu la Playsport Live.