Anghel Iordănescu i-a arătat lui Gigi Becali de ce a luat cele mai neinspirate decizii în acest sezon

Giosanu Catinca 04.11.2022, 13:01
Anghel Iordănescu i-a arătat lui Gigi Becali de ce a luat cele mai neinspirate decizii în acest sezon

Anghel Iordănescu a avut o reacție surprinzătoare după eșecul usturător al FCSB-ului cu West Ham. Fostul selecționer al României a criticat prestațiile roș-albaștrilor, dar a avut grijă să nu îl supere pe Gigi Becali.

Anghel Iordănescu, reacție după eșecul FCSB-ului cu West Ham

Prestația slabă a vicecampioanei Ligii 1 a fost taxată de Anghel Iordănescu. Fostul oficial nu înțelege cum este posibil ca jucătorii lui Gigi Becali să cedeze unei echipe care a jucat cu foarte multe rezerve.

Din păcate, nu am văzut prea multe lucruri bune, foarte multe negative. O seară tristă, care ne decepționează pe toți. Faptul că o echipă pierde la diferență de trei goluri, în care adversarul a jucat cu foarte multe rezerve, rezerve ale rezervelor, nu ne poate da speranțe.

Trebuie să recunoaștem că, din nou, CFR Cluj este echipa noastră cea mai valoroasă. A fost criticat Dan Petrescu, hulit, dar uite că până la urmă este un antrenor de succes, care duce echipa în primăvara europeană.

Fotbalul românesc suferă în primul rând la nivel de conducători. Eu cred că Dică nu trebuia schimbat. E trist să ai 10 sau 11 antrenori schimbați după 16 etape de Liga 1.”, a declarat Anghel Iordănescu, după FCSB – West Ham.

Becali, distrus după umilința cu West Ham

Patronul roș-albaștrilor a afirmat că a luat o decizie importantă imediat după meci. Omul de afaceri este hotărât să scape de jucători și să vândă echipa.

De la mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Să văd ce pot recupera și mă retrag. Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta. Vin ăștia, West Ham, pe care îi băteam pe vremuri, și ne bat cu copii de 15-16 ani.

Mi-am dat seama că nu pot și eu mă retrag. Ca să mă retrag, trebuie să vând. Pe oricine pot să iau bani, vând. Eu, de acum, încerc să văd ce pot să fac, ca să mă retrag! Tu nu vezi că ăștia se distrează cu noi? Nici nu au accelerat prea tare. Au ajuns și la miezul nopții… Nici nu s-au antrenat…”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe