Anomalie pe banii noștri. FCSB nu are voie să joace pe Ghencea, dar arena e închiriată pentru evenimente private

Catinca Giosanu 01.10.2022, 08:41
Anomalie pe banii noștri. FCSB nu are voie să joace pe Ghencea, dar arena e închiriată pentru evenimente private

Gigi Becali și-a dorit enorm ca echipa sa să joace meciurile de acasă pe „bijuteria” de 31.000 de locuri, din Bd. Ghencea. Latifundiarul a renunțat între timp la această idee. Oficialul a evidențiat că arena se află în proprietatea MApN. Surprinzător este faptul că stadionul a fost închiriat pentru evenimente de promovare al unei case de pariuri.

Arena din Ghencea, gazda unui eveniment nesportiv

Gigi Becali a spus răspicat că nu mai vrea în Ghencea, după ce FCSB a obținut un singur punct în fața lui U Cluj, în debutul stagiunii 2022/2023 din Superliga. Omul de afaceri a acceptat ideea că formația roș-albastră nu va mai intra pe Ghencea.

Milionarul din Pipera se aștepta ca stadionul construit din bani publici să fie închiriat de o altă echipă de fotbal, dar nu s-a întâmplat așa. În schimb, arena a găzduit marți un eveniment de promovare al casei de pariuri Superbet, sponsorul principal al Ligii 1. Evenimentul a durat în jur de 14 ore.

Cine a închiriat stadionul din Ghencea de la MApN

La eveniment au participat ambasadori din mai multe țări. Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu, sunt doar câteva dintre personalitățile care și-au făcut apariția la evenimentul de promovare al casei de pariuri Superbet.

Foștii internaționali s-au întreținut o bună vreme cu Jerzy Dudek și Slawomir Peszko, omologii lor din Polonia.

Tot marți s-a filmat un nou spot publicitar al agenției. Zeci de persoane au participat la reclama cu pricina.

”Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea”

Cei care au participat la eveniment au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare pentru a marca evenimentul. Pe imagini se vede că oamenii nu au avut acces decât în toate zonele stadionului. Mai multe drone au zburat deasupra stadionului pe parcursul desfăşurării evenimentului.

CSA Steaua a fost interzisă în Ghencea timp de 4 partide, din cauza incidentelor de la partida cu Dinamo. După ce a aflat de pedeapsa primită de ”militari”, Gigi Becali a afirmat că vrea ca meciul FCSB – Rapid să se joace pe noua arenă din Ghencea, clubul său urmând să facă o cerere oficială în acest sens.

Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA, cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani. Ați văzut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu? Păi de unde bani să o plătească? Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă.

Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucăm în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucăm în Ghencea măcar meciul cu Rapid. Îți repet: eu deja am dat ordin să se facă cererea oficială. Nu vreau să joc acolo gratis, plătesc. Stadionul ăla este făcut din banii tuturor românilor.”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe